FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Cristi Borcea: "Dacă nu erau arbitri străini, nu aveam nici o şansă la titlu!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2009 00:00

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, consideră că alb-roşii nu mai aveau nici o şansă să cîştige campionatul în cazul în care Comitetul Executiv nu decidea ca derby-urile din ultimele etape să fie arbitrate de brigăzi din străinătate.

"Dacă nu veneau arbitrii străini, sigur pierdeam campionatul. Cred că Goian merita roşu direct la intervenţia pe care a avut-o la lovitura liberă din care Niculescu a marcat golul egalizator. 
Se duce cu talpa direct pe glezna lui Niculescu!

Repet, dacă erau centrali români la derby-urile din ultimele etape, nu aveam nici o şansă la titlu! Fiecare vrea să îşi atingă obiectivul, noi vrem să ne calificăm în Liga Campionilor, iar Steaua în Europa League. Mai bine discutăm despre altfel de lucruri la finalul stagiunii, nu acum.

Dacă Unirii Urziceni îi trebuie cele 3 puncte din partida cu Steaua pentru a fi campioană, plec în concediu. Nici nu mai aştept meciul!
Credeţi că ne ajută pe noi Gigi Becali vreodată? Nici nu vreau să deschid discuţia, nu se pune problema ca Steaua să ne ajute în ultima etapă! Noi vrem să depindem numai de noi, să cîştigăm tot pînă la final şi să fim primii!", a spus Borcea la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
 •  09 Mai 2009, 17:14

ba borcea dar daca o sa ai nevoie???!!?? atunci sa vezi...

 •  09 Mai 2009, 16:36

Cu tot parfumul si costumele scumpe tot un go/lan im/putit ramai ,jigodienesimtita !

 •  09 Mai 2009, 16:13

imi vine sa borasc la ce zice borcea.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează