FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Cristi Borcea și-a luat definitiv gândul de la Dinamo: „Aceasta este echipa mea”

Cristi Borcea (51 de ani) a câștigat 12 trofee la clubul din Ștefan cel Mare și cu acelea va rămâne! Fostul finanțator a oferit declarații tranșante, astăzi, la aniversarea de 2 ani a fiicelor sale. +26   FOTO
Cristi Borcea (51 de ani) a câștigat 12 trofee la clubul din Ștefan cel Mare și cu acelea va rămâne! Fostul finanțator a oferit declarații tranșante, astăzi, la aniversarea de 2 ani a fiicelor sale.

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 21:01 / Actualizat luni, 01 martie 2021 21:56

Cristi Borcea (51 de ani) a câștigat 12 trofee la clubul din Ștefan cel Mare și cu acelea va rămâne. Fostul finanțator a oferit declarații tranșante, astăzi, la aniversarea de 2 ani a fiicelor sale.

După ce a fost conducătorul lui Dinamo pe diverse posturi, de la director de marketing la acționar și președinte, „Leonidas” nu mai este interesat de gruparea roș-albă. Ca un detaliu cromatic, nici nu mai poartă culorile dragi cândva la obiectele vestimentare. 

Cristi și Valentina Borcea, sărbătoare dublă de „Mărțișor”

Ziua „Mărțișorului” este specială pentru Cristi și Valentina Borcea. Familia omului de afaceri le-a sărbătorit astăzi pe gemenele Indira Maria și Rania Maria, care au împlinit 2 ani. 

+22 FOTO

„La mulți ani, buburuzele mele! Este o zi specială pentru noi, ne dorim sănătate și împliniri. Aceasta este echipa mea. Nu-mi mai trebuie fotbal, eu sunt dedicat fetelor mele, soției, copiilor, aceasta este echipa mea. Duc o viață perfectă astfel, am o familie mare și minunată, nu mai am nevoie de altceva", a mărturisit ex-dinamovistul pentru Gazeta Sporturilor.

Cele mici sunt cu păpușile, Milan (4 ani) este cu supereroii din benzile desenate. Tocmai de aceea a ținut să se îmbrace în costumul de Superman. În urmă cu aproape două luni, la începutul lui 2021, Milan a dat comandă de costume speciale pentru el și pentru tatăl său, îmbrăcându-l pe Cristi Borcea în Batman!

Pentru noi, această zi este magică și ne-a adus o fericire imensă prin prezența acestor două mărțișoare în viața noastră. O primăvară cu dragoste și încredere vă dorim tuturor”
 - Valentina Borcea

+22 FOTO

FOTO: instagram.com/valentinapelinel

VIDEO. Cristi Borcea, despre viitorul lui Dinamo: „Au nevoie de un buget mare, între 13-15 milioane de euro”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Mircea Lucescu, director la Dinamo: „Își dăduse acordul” » Planurile concrete prin care Nicolae Badea încearcă să salveze clubul

Elias Bucurică negociază pentru Dinamo! Clubul a intrat în faza „ultras”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gogoas
gogoas  •  02 Martie 2021, 00:56
Postat de Marcel Popa pe 01 Martie 2021, 21:25

La noi in tarisoara hotii sant promovati ,ai ceva puscarie esti vazut.Leonidas ,Borcea sigur nu a auzit de el.

*** e kovesi care a distrus totul on ro

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

irr78
irr78  •  01 Martie 2021, 23:37

Borcea in costum de batman:))pentru persoanele mai vizuale..cat de kinky arata buteliadorul in costum de batman..cu capul ala mare de taranoi..auzi,batman?!!:)) foarte bdsm..:))

creeperno290
creeperno290  •  01 Martie 2021, 22:33

Si noi ne-am luat gandul de la tine, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează