FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GLORIA BISTRIŢA, DUMINICĂ, 18:00, DIGI SPORT

Cristi Borcea: "Dinu are mînă liberă să facă ce vrea!"

Cornel Dinu, Dinu, Dinamo
Cornel Dinu, Dinu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2009 00:00

Cristi Borcea, preşedintele lui Dinamo, spune că echipa sa ar fi avut cel mai mult de cîştigat dacă oferta sa era acceptată de Cornel Dinu în urmă cu doi ani.

"Eram cel mai cîştigat dacă Dinu accepta această funcţie în urmă cu doi ani. El are mînă liberă să facă ce vrea. Nu ştiu dacă o să stea pe bancă, poate să stea şi printre suporteri dacă vrea"
, a spus Cristi Borcea la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  24 Octombrie 2009, 23:19

Borcea, nu incerca sa-ti mai impui anumiti jucatori in primul 11 si Dinamo va juca mult mai bine. Vad ca ati renuntat la Bud si v-ati reorientat pentru Parvulescu: bine ati facut - vom avea in viitor ambele extreme de mare viteza. Plus cei doi atacanti: Bratu, Andrei Cristea. Pe mine insa m-a impresionat si fundasul central de la Pandurii - Martinovici. Si Cardoso este la fel de bun ca Pulhac. Insa ne mai trebuie un mijlocas central de valoare langa N'Doye

 •  24 Octombrie 2009, 19:24

daca sta Dinu,poate nu se alege prafu,dar talnar....vai de noi

 •  24 Octombrie 2009, 19:06

Dinu stie sa traseze romburi si triunghiuri remarcabile in demonstratiile emisiunilor TV, dar pe teren nu prea i-a iesit. Da, a fost un jucator colosal si nu ma jenez sa afirm ca l-am iubit enorm. Dupa aceea insa a urmat o mare dezamagire. Ii doresc succes, dar tare ma tem ca nu va face nici o isprava ca "manager". Macar i se va spune din nou, cu temei, "Mister"!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează