FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-2

Cristi Borcea: "Dolha a făcut cadou două goluri! De asta nu ajunge el portar mare!" :X

Emilian Dolha, Dolha, Dinamo
Emilian Dolha, Dolha, Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Cristi Borcea, preşedintele lui Dinamo, l-a făcut cu ou şi cu oţet pe portarul Emilian Dolha, considerîndu-l principalul vinovat pentru egalul cu CFR Cluj.

"Ce ocazii a avut CFR Cluj? I-am pasat de nu mai ştiau de ei. Dolha le-a făcut două cadouri clujenilor. De asta n-a ajuns el portar mare. Cînd te uiţi la el, e mereu alb la faţă, un portar trebuie să fie stăpîn pe el. Dolha nu mai poate să apere nici la echipa a doua. Păcat de jucători, de dăruirea lor", a spus Cristi Borcea la Fanatik Show, la DigiSport.

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (39)
 •  14 Martie 2010, 10:52

din pacate nu ma pot lega de jucator tot ce pot face este sa ma gandesc cum a pierdut DINAMO campionatul trecut si cum l a inceput pe acesta .CRISTI BORCEA ar trebui sa iti asumi responsabilitatea pentru "manevra" facuta cu plecarea lui LOBONT.Imi pare rau de munca echipei care aduna puncte prin daruire si sunt pierdute prin poarta lasata goala de conducere nu a fost in stare sa faca un transfer cu un portar titular de drept si a completat lotul cu rezerve ..FELICITARI ECHIPEI PENTRU

 •  14 Martie 2010, 01:18

De asta nu ajunge Dinamo ,, echipa mare'', pentru ca este condusa de un BO(U)RCEA CA TINE!!!!!!!!!!

rapidistcosty
rapidistcosty  •  14 Martie 2010, 00:56

nu tragetzi in pianist :))).......serios dolha a gafat dar in general a aparat bn la dinamo asa ca mr borciulet sa nu uite ;)

Vezi toate comentariile (39)
Comentează