FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea îi răspunde lui Gigi Becali: "Torje şi Alexe nu vor ajunge niciodată la Steaua"

Cristi Borcea, acţionarul clubului Dinamo
Cristi Borcea, acţionarul clubului Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 19:56

Cristi Borcea, acţionarul clubului Dinamo, i-a refuzat din nou oferta lui Gigi Becali pentru transferurile lui Gabi Torje şi Marius Alexe. 

Oficialul din Ştefan cel Mare spune că a primit deja o ofertă pentru cei doi de la finul său, dar nu are de gînd să-i lase pe cei doi în tricoul Stelei tocmai din respect pentru suporterii echipei sale.

"Să fie foarte clar că Torje şi Alexe nu vor ajunge niciodată la Steaua! Este o ofertă concretă, dar dacă noi îi vindem ar însemna că nu ne respectăm pe noi şi nici suporterii", a spus Cristi Borcea la televiziunea sportro.

Acţionarul "cîinilor" spune că echipa sa se va lupta la titlu, deşi a pierdut mai mulţi jucători în această vară şi nici nu a adus nume noi pentru Liviu Ciobotariu. "Vor reveni Marius Niculae, Pulhac şi Scarlatache, iar cu menţinerea lui Bărboianu şi Găman, eu zic că avem cel mai bun lot din România şi ne vom lupta la campionat", a declarat Borcea.

Dinamo a învins astăzi cu 4-0 pe FK Trepca în primul amical al stagiului de pregătire din Austria.

2.5 milioane de euro a fost oferta lui becali pentru transferul lui Gabi Torje

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
dreamer123
dreamer123  •  28 Iunie 2011, 03:12

cand vreodata ati respectat suporterii ? sunteti toti niste m.izerabili, in frunte cu badea si terminand cu tine

ronaldo666
ronaldo666  •  28 Iunie 2011, 00:39

orikum astea sunt la vrajeala asa sa mai apara lumea la televizor akum k sa temrinat campionatu e imposibil mai multe sanse am yo sa ajung la barcelona:))

porcea1
porcea1  •  27 Iunie 2011, 21:59

aaaa CATZELUHSI DE PLUSHI C E VA ANTRENATI DE 1 DECENIU PENTRU LIGA CAMPIONILOR :))))))))))))) LINISTE CA NOI NE ANTRENAM !! HA HA HA 1:)) AM UITAT UN LUCRU SA VA SPUN , v-ATI BATUT JOC DE ANDONE !!! ASA CONDUCERE ASA ECHIPA !! SA DEADOMNUL DUMNEZEU SA VAD LIGA 1 FARA POLITIMISOARA , FARA PATZKANYY BLATISTUL SI FARA BORCEA NIMFOMANUL SEXOSUL - !! E INUMAN LA CE CAZIER ARE BADEA STERS DE SECURISTI SI CE ANTECEDENTE ARE LA CONDUS MASINI SI KILARIT PIETONI OMU ASTA SA FIE INCA CONDUCATOR LIBER PRECUM NENOROCITUL ALA DE VIAGRA BORCEA ! SAU MERCUR? AI ZICEA TI? HAI PA !! VA LAS SA VA ANTRENA-TI !! PTR CUPA BURUNDI !! MI

Vezi toate comentariile (11)
Comentează