FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Cristi Chivu, dorit în România! Ce echipă de tradiție l-a ofertat

Cristi Chivu // foto: Imago
Cristi Chivu // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 09:26 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 10:43

Cristian Chivu (40 de ani) a fost ofertat de una dintre echipele de seamă din fotbalul românesc, dar a decis să rămână la echipa U18 a celor de la Inter, acolo unde antrenează în prezent. Cel mai probabil, formația interesată de serviciile tânărului antrenor este Petrolul Ploiești. 

Giovanni Becali susține că fostul mare fundaș român a fost contactat de un club din România pentru a prelua postul de antrenor principal, dar Chivu a refuzat oferta, dorința sa fiind de a continua la echipa nerrazuro de juniori.

Giovanni Becali: „O echipă foarte bună l-a contactat pe Chivu”

„Cu Cristi Chivu chiar astăzi a vorbit fratele meu. A avut o ofertă foarte importantă de la o echipă din România, dar se pare că nu îl tentează să revină în fotbalul românesc pentru că vrea să își continue activitatea la Inter U19 (n.r. - U18). Echipa din țară care l-a contactat este una foarte bună, poate din Liga 2 dintre primele, poate din Liga 1, dar are o importanță destul de mare în România. 

Nu pot însă să vă dau numele echipei, deoarece oficialii celor de acolo și nici Chivu nu îmi permit acest lucru. El a înțeles că orice antrenor trebuie să facă toți pașii și de-asta a decis deocamdată să rămână la grupa U18 a celor de la Inter. 

Dacă vine o echipă de Serie B importantă din Italia și îi propune lui Chivu să se ducă acolo, cu siguranță el va face asta. A fost un mare jucător și sper ca antrenor să fie și mai mare. Din câte știu eu, el dorește ca în Italia să își înceapă această carieră de antrenor profesionist la un nivel înalt”, a spus Becali la Realitatea Sportivă

Petrolul, echipa de pe urmele lui Cristi Chivu?

Echipa interesată de serviciile lui Cristi Chivu ar putea fi Petrolul Ploiești. „Lupii galbeni” au ratat play-off-ul de promovare în acest sezon și rămân doar cu obiectivul evitării retrogradării pe final de stagiune. 

În septembrie 2020, Valeriu Răchită, apropiat al clubului din Ploiești, spunea la Pro X că va încerca să îl aducă pe Chivu la Petrolul: „Sunt convins că va ajunge un antrenor mare Cristi Chivu. Le va călca pe urme lui Rădoi și Mutu. Una dintre primele măsuri pe care le am în minte pentru când voi reveni la Petrolul este să-l aduc pe Chivu antrenor”.

Cristi Chivu, licențiat UEFA PRO

Din septembrie 2020, Cristi Chivu deține licența UEFA PRO, după ce a promovat cursurile de la Coverciano, Italia. Fostul fundaș și-a început experiența de antrenor la echipa U14 a clubului Inter Milano, în 2018, și ulterior a fost promovat la U17 și U18. La grupa de vârstă U17, Chivu a terminat pe locul 2 în campionatul național.

75 de apariții și 3 goluri marcateare Cristi Chivu pentru echipa națională a României

VIDEO. Ioan Becali, detalii fabuloase despre transferul lui Chivu la Roma: „Te duci în birou la Ronald Koeman, nu te pui în genunchi, nu te rogi”

Mai multe știri din fotbalul românesc:

Fostul antrenor al lui Dinamo nu are milă față de „câini”: „Nu moare nimeni dacă va fi în B! Să facem mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?”

ANAD a intervenit la finalul meciului Craiova - CFR » Cine sunt jucătorii testați antidoping

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
gigicoaste
gigicoaste  •  12 Aprilie 2021, 13:43

Chivu trebuie *** sa plece de la Inter. Are conditii excelente sa invete meserie si daca face progrese sunt sigur ca va fi mult mai vizibil in Europa decat lucrand la un club din Romania.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  12 Aprilie 2021, 11:25

Si U Cluj l-a avut antrenor pe marele Lobonț - ați văzut cum se afișa - și ați văzut ce rezultate a avut...echipele astea de ”tradiție” au nevoie de antrenori cu experienta si cu performante. Si un lot competitiv de jucători !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează