FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Cristi Dulca, interimar la FC Vaslui

Cristi Dulca
Cristi Dulca

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2009 00:00

Departe de Europa League după eşecul ruşinos de la Buzău, cu Gloria (1-4), Vasluiul a rămas ieri şi fără antrenor. Viorel Moldovan a fost înlăturat din funcţie, iar secundul Cristi Dulca va asigura interimatul în ultimele două etape din Liga I. "A fost o despărţire dureroasă, mi-au dat lacrimile! Totuşi, nu am ce să-mi reproşez, plec cu inima împăcată. Sper să se creeze un şoc la echipă. Dacă ar cîştiga cu Rapid şi cu Craiova, Vasluiul ar putea prinde pînă la urmă un loc în cupele europene", a spus Moldovan. (Cristian Lapa)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
suhy
suhy  •  28 Mai 2009, 14:43

Afara cu "miticii" din Europa league...PROVINCIA e la putere!!!

 •  28 Mai 2009, 12:55

vreau victorie a Craiovei in ghencea....victorie a Vasluiului cu Rapid...iar in utlima etapa vreau ca Craiova sa joace cu juniori cu Vaslui...afara din europa cu steaua sau rapid...afara cu cei care ne`au vrut raul...in imbecilitatea lor stelisti si rapidisti nu si-au dat seama ca aveau nevoie de Craiova pentru a spera la europa...dar asta e ...acum e randul nostru sa ne razbunam...afara din europa cu echipe care vor sa joace in cupele europene doar din birouri.Stiinta si Vaslui in Europa League

 •  28 Mai 2009, 09:12

Daca sunteti infectati cu virsul pros... ce are radacina Is sau Gl, utilizati batiste de unica folosinta, dupa care o aruncati la gunoi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează