FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Cristi Minculescu, întrebat direct de Ioanițoaia cu care echipă din Craiova ține » Răspunsul atipic dat de starul rock

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 21:16

Cristi Minculescu a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Fostul solist al trupei Iris, susținător înfocat al fotbalului oltean, nu poate alege între CS Universitatea și FC U. 

Întrebat frontal ce echipă din Craiova susține, Minculescu a dat un răspuns elegant: „Eu sunt neutru, dar mă uit la ce apuc. Mă uit și în Liga 3 la FC U, dar și la Craiova din Liga 1. Cred că n-a dorit nimeni să se ajungă aici. Eu sunt un suporter normal, un chibiț cum se spune”.

„Sunt etape bine stabilite. Epoca Oblemenco, apoi Craiova Maxima, apoi echipa care, atunci când eram eu în spital, parcă juca doar pentru mine. Cu frații Costea, Bărboianu, Dănănae, Bornescu. Au avut o serie fantastică. Au bătut 3-0 la Farul, 4-1 cu CFR Cluj, 2-0 la Galați și 2-0 cu Dinamo” 
- Cristi Minculescu

Craiova, între CS și FC U

Fotbalul din Bănie este împărțit între CS Universitatea Craiova, formația din Liga 1, înființată în 2013 la inițiativa autorităților locale, și FC U Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu, reapărută pe o nouă societate în anul 2017. 

CS Universitatea Craiova ocupă în acest moment locul secund în Liga 1, cu 40 de puncte, și are locul în play-off aproape asigurat.
 

FC U Craiova, echipa antrenată de Eugen Trică, este aproape de promovarea în Liga 2. Conduce autoritar seria IV din al treilea eșalon, cu un avans de 13 puncte față de principala urmăritoare.

Vezi și:

EXCLUSIV // VIDEO Cristi Minculescu a povestit emoționat: „Am jucat fotbal cu Ilie Balaci în curtea școlii. Era deranjant de modest"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
pittt
pittt  •  11 Februarie 2020, 11:38
Postat de andi_frunzescu pe 10 Februarie 2020, 10:38

Atunci,atunci.Ce amintiri frumoase Adevărul este că după acel gol marcat de Florin pe toți ne-a trezit din boală și ne-a făcut să visăm frumos.

Pentru voi acela a fost cel mai frumos moment. Pentru voi Craiova Maxima a inceput cu Mititelu si inseamna doar Mititelu. Habar nu aveti ce momente am trait la meciurile cu Fiorentina, Bordeaux, Kaiserslautern etc. Pentru voi a inscris Costea un gol din foarfeca, ce mai, extraordinar!!! Mititelu a jignit toti marii fotbalisti ai Craiovei Maxima, in frunte cu Balaci, pe care l-a facut betiv si nebun. Asa v-a invatat si pe voi istoria Craiovei Maxima si ii jigniti in continuare. Ati dori doar palmaresul, adica realizarile lor. Dar ce mai conteaza acestia, a inscris Costea un gol din foarfeca sub comanda lui Mititelu.

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  10 Februarie 2020, 10:40
Postat de addytzu pe 08 Februarie 2020, 12:26

Ai dreptate.FCUniversitatea 1948 este continuatoarea de drept si de fapt a acestui club de fotbal infiintat in anul 1948 care s-a reorganizat de-a lungul timpului reorganizari impuse de lege si de noile realitati socio-economice cum bine au stabilit in motivare instantele judecatoresti in decizii clare ramase definitive si irevocabile!!!!!!!!!!

Bravo.Asta-i adevărul juridic definitiv și irevocabil.

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  10 Februarie 2020, 10:38
Postat de addytzu pe 08 Februarie 2020, 12:50

Atunci cand a inscris Florin din "foarfeca"si tot stadionul scanda "STIINTA",''STIINTA'',"STIINTA".Dupa meci Cristi intr-un interviu de pe patul de spital le multumea baietilor care jucau atunci pentru STIINTA ca l-au ajutat sa treaca cu bine peste acele momente dramatice din viata lui.Foarte frumoase amintiri despre cea mai iubita echipa din istoria fotbalului romanesc.Forza FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA 1948 adevarata "STIINTA"cum bine au precizat instantele judecatoresti in decizii ramase definitive si irevocabile.Luptati in continuare baieti pentru milioanele de suporteri care va iubesc.

Atunci,atunci.Ce amintiri frumoase Adevărul este că după acel gol marcat de Florin pe toți ne-a trezit din boală și ne-a făcut să visăm frumos.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează