FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - GAZ METAN 1-0

Cristi Pustai își critică propriii jucători: "Au intrat în vacanță! Cu atitudinea asta nu poți juca aici"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 22:31

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluția echipei sale în înfrângerea de pe terenul lui Poli Iași, scor 0-1.

"Am jucat foarte slab. Am jucat slab pentru că n-am putut juca mai bine" :), a spus Pustai.

"Rezultatul e conform jocului. Se pare că noi am intrat în vacanță. Noi vom decide probabil echipa care va retrograda. Important e că la anul vom fi în Liga 1. Să vedem poate vom găsi jucători de la echipa a doua în acest final de campionat.

Azi am avut puține schimbări. Doar 3... trebuia să fac mai multe. Avem mulți jucători la final de contract, iar cu atitudinea asta nu poți juca aici", a declarat Pustai la Look tv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează