FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

MM Stoica, după suspendarea lui Săpunaru: „O glumă! Dacă aș spune ce cred, aș ajunge la Comisii”

Cristi Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului, va sta doar o etapă după incidentele grave de la meciul giuleștenilor cu FCU Craiova, 0-1. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, ironizează sancțiunea lui „Săpun”.
Cristi Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului, va sta doar o etapă după incidentele grave de la meciul giuleștenilor cu FCU Craiova, 0-1. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, ironizează sancțiunea lui „Săpun”.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 21:10 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 21:10

Cristi Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului, va sta doar o etapă după incidentele grave de la meciul giuleștenilor cu FCU Craiova, 0-1. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, ironizează sancțiunea lui „Săpun”.

Din informațiile GSP, incidentele de la Tg. Jiu nu au fost consemnate în raportul arbitrului, astfel că Săpunaru a scăpat cu doar o etapă de suspendare. El o va ispăși la meciul cu Afumați, din play-off-ul Cupei României, care se dispută azi, de la 21:30.

Ar trebui demis Edi Iordănescu? Răspunsul lui Adrian Mutu în direct: „Din păcate, viitorul nu sună prea bine”
Finlanda - România 1-1
Ar trebui demis Edi Iordănescu? Răspunsul lui Adrian Mutu în direct: „Din păcate, viitorul nu sună prea bine”

Mihai Stoica, despre suspendarea lui Cristi Săpunaru: „Totul e o glumă”

„Dacă imaginile video n-au putere, ci doar raportul arbitrului contează, nu poți să discuți prea mult. Ce e foarte interesant e că amenda lui Săpunaru e de 9.400 de lei. Deci se consideră că a făcut o greșeală gravă, din moment ce eu, pentru faptul că la un gol marcat de echipa noastră m-am bucurat și în timp ce mă manifestam am părăsit spațiul tehnic, unde am revenit imediat după ce am realizat, am primit o lună de suspendare și doar 6.800 de lei amendă. Acum e o etapă de suspendare și 9.400 de lei amendă.

Ce este iar interesant e că dacă o suspendare este mai mică de 4 etape, nu se poate face recurs. Eu cred că ar trebui să se facă recurs la orice hotărâre a Comisiei și să îi dea doar o repriză de suspendare (n.r. - ironic). Totul e o glumă! E drăguț și că decizia a fost amânată și a venit tocmai înaintea unui meci ca acesta, în Cupă. Dacă aș spune ce cred acum, aș ajunge la Comisii”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Recent, între Săpunaru și MM Stoica a existat o dispută de la distanță - detalii, AICI. 

Săpunaru, suspendat o etapă

Pe lângă suspendarea de un meci primită, Săpunaru va fi și amendat cu 9.400 de lei, adică mai puțin de 2.000 de euro. 

După incidentele de la tunel, Săpunaru a încercat să își justifice gesturile golănești. Fundașul susține că nu a lovit persoana cu care a intrat în conflict în drumul către vestiare, la care Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, s-a referit drept „amic”. Fundașul Rapidului spune că a fost lovit și că a reacționat pentru că s-a temut pentru integritatea sa.

Potrivit spuselor lui Săpunaru, anterior acelui incident, în jucătorii Rapidului s-a aruncat cu apă, cu bidoane și cu țigări.

În primul rând, vreau să prezint scuze Jandarmeriei, am crezut că ei au dat cu spray-ul, dar au fost stewarzii. Din cauza lor nu am putut juca din minutul 84 până în minutul 90.

Al doilea lucru, am văzut că există mulți doritori de scandal, care vor să mă denigreze. Haideți să vă explic și varianta noastră, că asta nu există. Există doar a lor!

Am stat cu galeria noastră, am cântat, apoi s-a terminat. Am mers către vestiare, iar la tunel era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu (n.r. - se referă la suporterul poreclit Poștașu).

Nu îi spun numele, că nu mă interesează și nu avem vreo relație. A aruncat cu apă, sticle și țigări pe noi! De asta m-am enervat, nu am avut nicio treabă cu jucătorii și oficialii Craiovei.

- Cristi Săpunaru, căpitan Rapid

Cum s-a apărat Săpunaru după scenele șocante de la Tg. Jiu: „Filmarea e o minciună! N-am făcut nimic, n-am lovit, voiam doar să-l prind de gât”

Citește și:

Sancțiune dură în urma scandalului de la meciul FCU Craiova - Rapid: „Sunt șocat!”

Cum a comentat Victor Becali incidentul în care a fost implicat Cristian Săpunaru la finalul meciului FCU Craiova 1948-Rapid: „Nu l-am văzut lovind pe cineva”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
Normal
Normal  •  01 Octombrie 2022, 09:48

Ce tupeu nesimtit are asta care reprezinta clubul de lasi care a parasit campul de lupta de pa Giulesti, cand erau condusi, si ca apoi sa se multumeasca cu punctele primite pomana de la comisii !

Normal
Normal  •  30 Septembrie 2022, 15:18

Rapid, iubire fara sfarsit ! Restul sunt resturi.

piramidon
piramidon  •  30 Septembrie 2022, 10:34
Postat de dandana pe 29 Septembrie 2022, 19:13

Probabil când or dispărea conducători ca MM, Cîrțu sau alți și patroni care nicidecum nu vor performanță. Doar atunci am scăpa și de acești suporteri falși și plătiți sa facă rău. Dăm vina pe un jucător? Cum dracu sa dai vina pe el ca a ajuns sa se incaiere cu un suporter. Cum a ajuns acel suporter la el dacă nu cu ajutorul celor de la Craiova. Pe bune! Nu încetăm sa ne mai uitam în gură celor care distrug fotbalul românesc? Oare ne face placere sa fim asa jos, dar ascultăm de MM care au cumpărat toți jucători buni din România și se bat la retrogradare. Nu vi se pare ciudat ca se întâmplă asta, el iar își da cu părerea de alți când la el totul este varză. De *** tot ce se întâmplă

Ajutoooor limba romana !!!!!! Pentru mutilarea limbii romane ...intre 6-10 ani suspendare :))))) Rugam verificati : " alti, acoarde subiect -predicate, semnale de punctuatie "!!!! In rest totul e clar ....mm e de vina in toate ... PSdrapid e doar victima :)))))))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează