FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 2-2

VIDEO Cristi Săpunaru iese la atac: „Ei vor răul naționalei!” + Răspuns acid pentru Dan Petrescu și Balaj: „Să joace roboții!”

Cristi Săpunaru, căpitan Rapid
Cristi Săpunaru, căpitan Rapid

Articol de , , - Publicat luni, 20 martie 2023 07:32 / Actualizat luni, 20 martie 2023 10:02

Cristi Săpunaru, 38 de ani, liderul Rapidului, a adunat echipa la finalul partidei din Gruia și jucătorii au mers în fața galeriei, cântând alături de suporterii giuleșteni. La capătul unei partide, 2-2 cu CFR Cluj, în care bucureștenii au irosit câteva situații monumentale de a marca golul victoriei, prin Valentin Costache, Alexandru Ioniță și Marko Dugandzic.

După festivalul din fața galeriei, Săpunaru a avut un discurs ferm și atunci când a vorbit despre situația echipei sale, și atunci când a analizat situația primei reprezentative ce se pregătește de dubla cu Andorra și cu Belarus. 

S-a amuzat de reacția rivalilor de la CFR Cluj care au strigat că au fost dezavantajați de arbitraj, apreciind că a fost gol valabil la Maglica, i-a transmis un mesaj și colegului Valentin Costache, care a părăsit terenul plângând în hohote. Iată reacția căpitanului rapidiștilor.

Au tras corect linia din camera VAR?! » Scandal după CFR Cluj - Rapid, Dan Petrescu și Balaj au făcut iureș: „Viciere de rezultat, vor să ne curețe!”
CFR Cluj - Rapid 2-2
Au tras corect linia din camera VAR?! » Scandal după CFR Cluj - Rapid, Dan Petrescu și Balaj au făcut iureș: „Viciere de rezultat, vor să ne curețe!”

Cristi Săpunaru, după CFR Cluj - Rapid 2-2: „Dacă și cu VAR începem să ne plângem...”

  • „Cred că s-a văzut și la televizor, am avut multe ocazii de a marca, dar n-am reușit să o facem. Cred că meritam să câștigăm acest meci. Ce ne-a lipsit? Un gol în plus”
     
  • „Zic cei de la CFR Cluj că meritau victoria și că a fost gol valabil?! Dacă și cu VAR începem să ne plângem... Să joace roboții! Dacă VAR a anulat golul, înseamnă că a fost ofsaid”
     
  • „Asta e, i-am explicat și lui Vali Costache. Ocaziile se ratează, să-și revină apt mental pentru meciul cu Farul”
     
  • „Eu i-am felicitat pe colegi pentru meci, în vestiar, păcat că n-am câștigat. Eu consider că Rapid merita victoria. Nu e prea mult farmec al vieții, avem și o lozincă: «Ăsta-i Rapidul din Giulești / Iubește-l și-ai să înnebunești!». Asta e, ce să facem? Am dat tot ceea ce am avut mai bun” 

  • „Nu e galerie în România care să poată egala Rapidul. Băieții au dovedit că sunt numărul 1 în România” 
     
  • „Noi nu am vorbit niciun moment de titlu, noi ne batem pentru Europa. Nicio secundă nu am vorbit de titlu” 
     
  • Să ne facem griji de victorie cu Andorra și cu Belarus? Am fi penibili! Eu consider că cei care apar la TV și spun că trebuie să avem grijă cu Andorra, cu Belarus, cu asemenea echipe, vor răul naționalei. Jucătorilor începe să le fie frică de Andorra!”
     
  • „Nu comentez convocările selecționerului, nu sunt în măsură, nu vreau să vorbesc. Așa și eu mi-aș fi dorit să fie mai mulți jucători de la Rapid”
     
  • „Sunt șanse să prindem turneul final. Să-și dorească toți să joace pentru națională. Ne-ar mai trebui un pic de răutate. Naționala României are fotbaliști, cu toate că nouă ne place să-i facem în toate felurile. Avem capacitatea și valoarea necesară de a ne califica la Euro, ne trebuie ajutor din toate părțile, asta cred”

3 goluriși 2 assist-uri a adunat Săpunaru în 32 de meciuri în actuala ediție

36 de selecțiia strâns rapidistul la prima reprezentativă

Mai multe articole de actualitate:

Program controversat la națională: Edi Iordănescu îi trimite pe jucători să dea probe de sânge, apoi îi pune la teste fizice!
EURO 2024
Program controversat la națională: Edi Iordănescu îi trimite pe jucători să dea probe de sânge, apoi îi pune la teste fizice!
Titularul din CFR Cluj - Rapid a venit cu Biblia la meci » Imagini inedite surprinse de echipa GSP în parcarea din Gruia
CFR CLUJ - RAPID 2-2
Titularul din CFR Cluj - Rapid a venit cu Biblia la meci » Imagini inedite surprinse de echipa GSP în parcarea din Gruia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  21 Martie 2023, 08:35
Postat de daniaania pe 20 Martie 2023, 10:35

Gol valabil, decizie eronata. Cu Rapid și data trecuta ne-am fript când au primit 2penalty-uri inexistente. Chiar daca CFR nu a jucat strălucit se vede treabă că sunt butoane.

clar se vede.. kvsc e specializata in asa ceva!

canad
canad  •  21 Martie 2023, 00:16
Postat de Maselutza pe 20 Martie 2023, 15:07

Ce sa mai vaita rapidul ca ei trebuiau sa câștige.. Pai dati tot pe lunga poarta de orbi ce santeti si voi meritati tot.. E hipa de vaicariti. Un punct ati meritat atat ati câștigat. Plus ca va salvat arbitrii a nspea oara.

mai incet cu mobila... aici var ul a gresit,,,ce spune un fundas , nici macar nu are dreptul sa comenteze...normal ca a profitat de ocazie...necinstit ..da ca astepti ceva cinstit in romanica.....

adriann_
adriann_  •  20 Martie 2023, 16:52
Postat de toto_mara pe 20 Martie 2023, 13:30

Sapunaru...acest guru al fotbalului emite pareri. De asta nu o sa castigati VREODATA vreun campionat, nici tu, nici oierul, si niciun FRUSTRAT care ii ataca pe altii cu rautatea caracteristica omului mic. Mici ati fost, mici o sa ramaneti.

Sarmane p(r)ostac, Sapunaru a castigat Europa League cu FC Porto jucand ca titular incontestabil tot sezonul ala. Parerile lui sunt cu siguranta MULT mai relevante decat imbarligaturile subinginerului puscarias si cartonat sau decat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează