FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 0-0

Cristian Bălgrădean visează frumos: "Vreau să ajung în cupele europene cu CSU Craiova"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 decembrie 2014 22:49

Cristian Bălgrădean, portarul celor de la CSU Craiova, visează frumos după ce formaţia sa n-a mai fost învinsă în campionat de 11 jocuri.

Goalkeeperul oltenilor a vorbit despre partida cu CFR din această seară, 0-0, şi a declarat că-şi doreşte foarte mult să meargă cu Craiova în cupele europene.

"A fost un rezultat echitabil. Pe final CFR a dominat jocul. Îmi doresc să joc în cupele europene cu această echipă. Sper din tot sufletul! Cred că antrenamentele şi gîndirea lor (n.r. a cuplului Săndoi-Cârţu) ne-au făcut să cîştigăm atîtea jocuri", a spus Bălgrădean la Look tv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zidane92
zidane92  •  08 Decembrie 2014, 12:54

Sa nu te trezesti ca vii in genunchi la Negoita sa te mai ia si pe tine cineva sa castigi o paine,vezi ca CSU nu mai incepe returul ca joaca abuziv in liga 2 ,pana in februarie va mai puteti minti ca jucati in liga1,ca veti lua titluri,cupe europene,etc o sa ma distrez copios cand veti fi trimisi de tas pe la isalnita si pe la filiasi la derbiuri judetene!

bogdanseven
bogdanseven  •  08 Decembrie 2014, 11:09

Craiova nici macar nu are dreptul de a juca in cupele europene anul acesta....de la anul au voie...chuar nu mai exista nimeni in presa chiar si in clubul din Craiova sa le explice jucatorilor??? Craiova nu are 3 sezoane in campionatele Romaniei iar un articol al UEFA spune clar...un club trebuie sa joace cel putin 3 sezoane intr-o competitie interna pentru a avea dreptul de a participa intr-o cupa europeana. Anul trecut in liga a2a....anul asta liga 1...sunt 2 ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fcsb.86
fcsb.86  •  08 Decembrie 2014, 00:23

Sincer vad Targu Mures in cupele europene. Au o echipa mult mai experimentata decat CSU dar campionatul este la jumatate... totul depinde de pauza din iarna, ce transferuri se fac, ce scandaluri apar la nivel de conducere. Sunt multe lucruri care se schimba in retur.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează