FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Cristian Daminuţă îşi pregăteşte revenirea în Serie A: "M-au felicitat că am început să joc la Viitorul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 ianuarie 2014 21:04

Cristian Daminuţă e pregătit să profite de şansa pe care i-a acordat-o Gică Hagi la Viitorul.

Fundaşul de 23 de ani e împrumutat pînă în vară de AC Milan şi a reuşit să-i impresioneze pe italieni: "Din vară îmi expiră împrumutul, dar nu vreau să mă gîndesc la asta deocamdată, deoarece eu încă trăiesc clipa. Am luat legătura chiar şi înainte de vacanţă cu cei de acolo.

M-au întrebat cum e la noua echipă şi m-au felicitat după ce au văzut că am început să joc. Rămîne ca eu să dau totul şi să revin unde am fost", a spus Cristian Daminuţă la DigiSport.

Stoperul român a evoluat de-a lungul carierei sale la Poli Timişoara, Inter Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L'Aquila, Tiraspol, ACS Poli şi Viitorul. Daminuţă a dat probe în vară şi la FC Vaslui, însă a fost refuzat de moldoveni.

Şi Denis Alibec a evoluat în sezonul trecut la Viitorul, reuşind să marcheze 5 goluri în 23 de meciuri. S-a reîntors la Inter şi a fost împrumutat la Bologna, însă pînă în momentul de faţă a evoluat doar într-un meci în Serie A.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
sakamoto
sakamoto  •  05 Ianuarie 2014, 14:27

False valori:Daminuta, Alibec, Mutu, Mitea, Deac, Tamas, Alexe, Tucudean...Daca nu se daruiesc total, fenteaza-triseaza-fotbalul, ramin eterne sperante! Cristi Chivu a dorit mult si a facut ceva in fotbal. Pacat ca l-au tras inapoi accidentarile.

bamse1901
bamse1901  •  05 Ianuarie 2014, 14:02

rezerva la dinamo acum 2-3 ani, refuzat de vaslui si se pregateste de seria a?cred ca e un alt viitor talent autodistrus. de fapt nici nu stiu daca a fost macar talent la juniori sau presa l-a facut

plischi
plischi  •  05 Ianuarie 2014, 09:11

stie cineva - specialist sau simplu iubitor de fotbal - cat timp trece de la stadiul de speranta pana la cel al deziluziei?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează