FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI EUROPARLAMENTARE

Cristian Tudor Popescu, reacție devastatoare la adresa lui Gică Hagi: „A jucat pentru naționala Malaeziei? «Regele» n-are treabă cu țara, dar vrea sprijin de la stat!”

Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe Hagi
Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 19:01

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, 62 de ani, a avut o reacție devastatoare la adresa lui Gică Hagi, 54 de ani. „Regele” s-a arătat surprins când jurnaliștii l-au întrebat dacă va merge să voteze la alegerile europarlamentare și la referendumul de duminică, 26 mai. 

Vezi AICI toate detaliile despre alegerile europarlamentare din România și referendumul pe teme de justiție convocat de președintele Klaus Iohannis!

Cristian Tudor Popecu a dat-o drept exemplu pe Simona Halep, cea care declarase vineri că ar vrea să meargă la vot, în Franța, dacă programul i-ar permite. 

„Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte țări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul și atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie. «Regele» n-are treabă cu țara, el are treabă numai cu mingea și cu piciorul. Votul e cu mâna, e henț!

Ceea ce nu-l împiedică să facă vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de către statul român. Dar nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva, căci el muncește, ăia care găsesc timp să meargă la urne rezultă că sunt niște pierde-vară fără ocupație.

Închei reproducând răspunsul la aceeași întrebare dat de o fană a lui Gică Hagi, pe nume Simona Halep, aflată la Roland Garros să-și apere titlul de campioană: «Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci, aș vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc la vot, mă duc cu siguranță»”, a scris Cristian Tudor Popescu pe site-ul republica.ro.

„La vot? Nici nu știam. Noi muncim, noi facem fotbal și ne interesează fotbalul. Fotbalul ne interesează și nu altceva” Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul 

Vezi și: Gheorghe Hagi înainte de alegerile europarlamentare: „La vot? Nici nu știam. Pe noi ne interesează altceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (223)
734041870419831
Mihai Moise  •  24 Decembrie 2019, 20:48

Tu ctp cine ești??? Ai devenit cumva vreun apostol sau vreun mare guru ,vreun iluminat vreun corifeu al dreptății?in afara de câteva nuvele science fiction puerile pe care le scriai odată prin almanahuri ce altceva ai făcut pentru România???ai depășit cumva episodul maniaco depresiv și ai inceput să ataci valori că Hagi sa arunci cu mizerii și gunoaie in legende ale sportului???cu ce drept spui tu cuiva să voteze???când nu are ce vota și nimeni nu merita sa ți pierzi o oră din duminica?ce datorie avem noi sa votam noi securiști sau incompetenti???

2006989299412802
Marian Cotoi  •  28 Mai 2019, 09:56

BRE CETEPEULE - consider ca acest nivel de limbaj este pe masura inteligentei tale ... In primul rand este o indatorire de onoare si o mandrie sa NU PARTICIPAM la alegeri. Aceeasi mafie , se rotesc intre ei . Numai nebunii si prostii mai cred in alegeri si democratie. Pana si AGORA era un FAKE in care oamenii erau atrasi si inselati. CAND O SA AJUNGI TU , UN NIMENI IN ZIARE , LA FEL DE MARE in hartiile tale igienice de ziare, CUM ESTE HAGI IN FORBAL , ATUNCI SA MAI VORBESTI.

586120188557569
Ionel Stefan  •  26 Mai 2019, 23:44

Hagi, daca nu ma insel prin 85, pe cand era la Sportu Studentesc era student la IEFS, nici nu stia sa vorbeasca cursiv insa a absolvit , n avea treaba nici atunci decat cu fotbalu. Geniu ca fotbalist, il urmaream pe stadioane in acei ani, e un antrenor de copii f bun, ne a demonstrat asta, insa dincolo de fotbal are omul Hagi limitele sale. Pentru mine ramane cel mai mare fotbalist roman pe care l am vazut

Vezi toate comentariile (223)
Comentează