FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

BILAL LAIDOUNI LA FCSB // Bergodi, analiza lui Bilal Laidouni, viitorul jucător de la FCSB: „Încă nu știe ce calități are”

Bilal Laidouni
Bilal Laidouni

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 11:47

Bilal Laidouni, mijlocașul francez de 22 de ani de la FC Voluntari, va ajunge în această vară la FCSB, pentru 700.000 de euro, așa cum GSP.RO a anunțat.

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la FC Voluntari, a vorbit după meciul cu Dinamo, 0-0, despre Laidouni și despre cum s-ar putea integra la FCSB.

„E un jucător foarte bun, care încă nu ştie bine care sunt calităţile lui. Trebuie să îşi îmbunătăţească câteva lucruri. Se poate integra pentru că e un jucător bun.

Dacă va creşte nivelul de intensitate, dacă joacă și antrenează cu mai multă intensitate, poate sigur să reușească. Acolo e un alt nivel de pregătire, dar tehnic şi fizic poate face faţă”, a declarat Cristano Bergodi la TV Telekom Sport.

Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB: A.Vlad - Belu, Planici, I. Cristea, De Nooijer - Pintilii - Man, Laidouni, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: Bălgrădean, Bălașa, Benzar, Nedelcu, Oaidă, Moruțan, Hora

Citește și:

Ionuț Chirilă, un nou asalt pentru banca FCSB: „Să vină Geambașu și jurnaliștii să facem consiliu cu Becali!” » Propunerea INCREDIBILĂ a antrenorului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  01 Iunie 2019, 19:26

Astia de la GSP sunt cei mai slabi ziaristi din Romania....nu sunt profesionisti si nu inteleg fotbalul nici macar cat Gigi Becali :-))) Din cate stim, FCSB a transferat de la Gaz Metan pe unul Olaru...vad ca astia de la GSP nu au auzit de acest transfer pentru ca nici macar rezerva nu este trecut in prezentarea lor :-)))

prazburg1948
prazburg1948  •  01 Iunie 2019, 18:48

El ciobandante aduna tot din play-out, abia astept sa vad cum luati 0-5 sau 1-5 in EL DIN NOU HAHAHAHAHHA

polistul68
polistul68  •  01 Iunie 2019, 16:20
Postat de alexbibirica1 pe 01 Iunie 2019, 15:17

petarda de andrei vlad strica mecanismul

Da.... Restul sunt toti foarte buni, au oferte din campionatele tari, au confirmat in EL....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează