FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Cristiano Bergodi, prezentat oficial la Sepsi » Primele declarații ale antrenorului italian : „Revin cu plăcere în România să antrenez acest club”

Cristiano Bergodi, alături de  managerul Cornel Şfaițer (dreapta) și patronul Dioszegi Laszlo (stânga)
Foto:facebook/sepsi
Cristiano Bergodi, alături de managerul Cornel Şfaițer (dreapta) și patronul Dioszegi Laszlo (stânga) Foto:facebook/sepsi

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 11:56 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 14:37

Cristiano Bergodi (56 de ani) a fost prezentat oficial în dimineața zilei de luni ca noul antrenor al celor de la Sepsi OSK. Tehnicianul a ținut o conferință de presă în care a precizat de ce a ales să vină la formația covăsneană, dar și ce obiectiv are pentru sezonul acesta.

Bergodi spune că revine cu plăcere în fotbalul românesc și că are ca obiectiv intrarea în play-off. De asemenea, italianul este nerăbdător să debuteze pe noua arenă a celor de la Sepsi, în meciul cu Voluntari.

„Revin cu plăcere în România să antrenez acest club. Mi-a povestit toată lumea că sunt oameni serioşi şi că au performanţe. De fapt, se vede, în aceşti patru-cinci ani, cât am urmărit campionatul românesc şi am antrenat aici, am văzut că acest club în fiecare an a crescut în Liga I, a făcut în fiecare an un pas înainte. 

În acest an, din păcate, s-a întâmplat ceva, dar avem timp pentru a ajunge sus. Sunt sigur de munca mea, am încredere în ceea ce am făcut, am antrenat mult timp în România şi am revenit cu plăcere. În acest moment suntem puţin departe de play-off în clasament, dar echipa are potenţialul pentru a ajunge mai sus. 

Sunt sigur că putem face o treabă foarte bună. E foarte important să ajungem acolo, dar campionatul e lung şi avem timp. Imediat m-au convins, în una-două zile ne-am înţeles şi am semnat contractul. 

Cristiano Bergodi, prezentat oficial la Sepsi » Primele declarații ale antrenorului italian : „Revin cu plăcere în România să antrenez acest club”
Cristiano Bergodi, noul antrenor al celor de la Sepsi. Foto: facebook/sepsi

Am venit ieri şi astăzi mă apuc de treabă. Am tot respectul pentru Leo Grozavu (n.r. - fostul antrenor al lui Sepsi OSK) pentru tot ceea ce a făcut aici în ultimii doi ani. Sâmbătă avem inaugurarea noii arene şi îmi doresc din suflet să câştigăm acest meci”, a declarat Cristiano Bergodi. 

Italianul aduce cu el la Sepsi și doi oameni noi în staff-ul său. Este vorba de antrenorul secund Luigi Ciarlantini și de preparatorul fizic Ionel Colonel. Aceștia se vor alătura lui Robert Ilyes, Laszlo Kulcsar, Ovidiu Chiribici și Cornel Cernea, care au lucrat și cu fostul antrenor al covăsnenilor, Leo Grozavu.

Încheiem un ciclu frumos, cu performanţe bune şi mergem mai departe pe un nou drum, cu un antrenor nou, pe un stadion nou, o casă nouă. Sâmbătă vom avea un joc important pe noua arenă şi cred că putem face o partidă bună.

Am avut în ultima perioadă o serie de rezultate care nu ne-au convenit, dar sperăm de la jocul de sâmbătă să legăm victorii. Ştiţi, victoriile aduc victorii şi sperăm să fie de bun augur sosirea lui Cristiano.

-Cornel Șfaiţer, manager Sepsi.

Sperăm într-o colaborare bună și cât mai lungă! Avem o mare problemă cu punctele, dar sper că vom reveni acolo unde ne este locul, în primele șase din Liga 1. Am mai discutat cu domnul Boloni și cu domnul Gâlcă, dar acum sunt tare încântat pentru că a acceptat Cristiano.

 Vreau să îşi mulţumesc lui Leo Grozavu! Mai sunt 19 etape, am încredere în noul antrenor şi în jucători şi ştiu că putem reveni unde ne este locul
-Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi

Citește alte știri din Liga 1:

Stadionul de peste 20 de milioane de euro din Liga 1 se inaugurează în weekend

Laurențiu Reghecampf anunță: „Am depus actele pentru divorț” » Anamaria Prodan și fiul lor, reacții înfiorătoare: „Ai murit”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează