FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS MIOVENI 4-0

Cronica partidei Steaua - Mioveni 4-0 » Roş-albaştrii au luat un antidepresiv verde

Mihai Costea a debutat cu gol la Steaua +8   FOTO
Mihai Costea a debutat cu gol la Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 01 august 2011 01:27

Roş-albaştrii au uitat pentru 90 de minute de toate problemele care le-au dat dureri de cap în vara asta. Tatu a semănat cu Romario şi în execuţii, nu doar fizic, Costea a debutat cu gol, chiar şi Tănase a marcat


Steaua a început sezonul aseară. Varianta 2011-2012 a "militarilor" izgoniţi din Ghencea de Ministerul Apărării s-a prezentat la Constanţa, abia în etapa a doua, cu cinci nume noi faţă de formula care ratase startul în Liga 1, cu un 1-1 ruşinos la Sibiu. Iliev, Gabi Matei, Bourceanu, Mihai Costea şi Cristi Tănase au apărut în formaţia lui Levy şi au apăsat restart.

I-a ajutat şi CS Mioveni, o echipă cu o distribuţie de campionat din Ţările Arabe, adică fotbalişti veniţi sau reveniţi în Argeş ca să-şi pregătească retragerile din fotbal. Neaga, Dică şi Mărgăritescu au nume mari şi valoare care scade în fiecare zi. Cel mai scump piteştean din Liga 1, Tănase, a ratat un penalty şi a ţinut-o pe echipa oaspete în meci cu forţa, fiindcă oamenii lui Ionuţ Popa arătau clar că nu se descurcă să se apere şi în nici un caz n-ar fi capabili să atace.

Nimeni nu s-a supărat serios, fiindcă Steaua a continuat să joace bine şi frumos după penalty-ul irosit de decarul cu masca neagră. Tot Tatu a putut să finalizeze. Brazilianul pe care MM îl strigă "craque", cu un apelativ pe care brazilienii îl folosesc pentru jucătorii de geniu, a tras fantastic în colţul lung cu piciorul mai slab, stîngul, după o piruetă de atlet adevărat. Perfect pentru roş-albaştrii, chiar înaintea pauzei.

Nu că cele 15 minute de odihnă ar fi fost vreun pericol pentru bucureşteni. Verzii lui Ionuţ Popa au ieşit şi mai obosiţi şi a continuat spectacolul produs de adversarii lor. Mihai Costea s-a călcat des pe picioare cu Tănase, uitînd că el e atacant, nu extremă stînga, dar cînd a apărut la o centrare ca un vîrf, a şi înscris pentru 2-0. Simplu, cu latul, din faţa porţii.

Pentru ca umilinţa celor din Mioveni să fie completă, a urmat un gol dat de Tănase! Dodel, două goluri într-un an şi jumătate la Steaua, a punctat şi el împotriva celui mai slab oponent de care a avut parte echipa lui recent. Nu putuse din penalty, a dat mai uşor din acţiune. 3-0 n-a fost de-ajuns. Turiştii care au ales să-şi petreacă seara pe stadionul din Constanţa au fost mulţumiţi abia după ce a marcat şi Rusescu. 4-0 şi gata! Urmează Prepeliţă, probabil şi alte achiziţii. Levy poate să se bucure că întăririle recente au ridicat deja echipa şi să spere că Becali îi va da suficient timp să vadă Steaua completă.

VIDEO Click aici pentru a vedea penalty-ul ratat de Tănase!
VIDEO Vezi aici bara lui Bănel Nicoliţă!
VIDEO 1-0! Vezi aici golul marcat de Leandro Tatu!
VIDEO 2-0! Vezi aici golul marcat de Mihai Costea!
VIDEO 3-0! Vezi aici golul marcat de Cristi Tănase!

VIDEO 4-0! Vezi aici golul marcat de Raul Rusescu!

Click aici pentru comentariul liveTEXT al partidei!

Steaua: Tătăruşanu - G.Matei, Iliev, Galamaz, Latovlevici - Nicoliţă, Bourceanu, Brandan, Cr.Tănase - Tatu, M.Costea
Mioveni:
Hăisan - I.Voicu, Miulescu, Olteanu, G.Enache - Mărgăritescu, Naidin - Dina, N.Dică, Crăciun- C.Tănasă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (200)
lupu_arabesc
lupu_arabesc  •  02 August 2011, 16:20

mi se pare o mare stupizenie faza cu Gigi. Ce nu are voie omu ca sa mearga la mare sau ca sa se dea cu lotiune de plaja sau ca sa manance ???? Nu face toata lumea asta ???

lupu_arabesc
lupu_arabesc  •  02 August 2011, 16:07

pacat ca transmite si doolce meciuri. E o mare prostie

rapidistu09
rapidistu09  •  02 August 2011, 10:05

New Steaua cica:))....toate echipele din Bucuresti fac asa...si dupa meciul asta ,Steaua ori face un egal ,ori pierde

Vezi toate comentariile (200)
Comentează