FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

OFICIAL CS Mioveni l-a prezentat pe înlocuitorul lui Bogdan Rusu: „Bine ai venit, Ricardo!”

Ricardo Valente, în stânga, a mai evoluat în Liga 1 în tricoul celor de la Gaz Metan / Sursă foto: GSP
Ricardo Valente, în stânga, a mai evoluat în Liga 1 în tricoul celor de la Gaz Metan / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 14:58 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 15:20

CS Mioveni a rămas fără Bogdan Rusu, vârful care i-a ținut pe argeșeni în viață în ultimul sezon transferându-se la FCSB. Două zile mai târziu, formația antrenată de Alexandru Pelici i-a adus înlocuitor: este vorba despre Ricardo Valente, o aripă stânga de 31 de ani, care a mai trecut și pe la Gaz Metan Mediaș.

Fotbalistul care a mai trecut pe la Tondela, Maritimo sau Guimaraes e alesul „lanternei roșii” pentru înlocuirea golgeterului Rusu. Precedenta experiență a portughezului în prima ligă din România a fost una de bun augur: Valente a evoluat la Gaz Metan între 2020 și 2021, perioadă în care a înscris 10 goluri în 31 de partide.

„Luni, echipa noastră s-a despărțit de Bogdan Rusu, care a fost transferat de FCSB. Mulțumim, Bogdane, pentru tot ce ai făcut pentru CS Mioveni și mult succes! 

Astăzi, golul lăsat în lot de Rusu a fost umplut prin venirea lui Ricardo Valente, fost jucător, printre altele, și la Guimaraes, Maritimo și Gaz Metan. Bine ai venit Ricardo!”, au transmis galben-verzii, prin intermediul unui comunicat de presă. 

Mioveni îi împrumută pe Lixandru și Pantea de la FCSB

Gigi Becali și Ion Georgescu, primarul din Mioveni, au devenit prieteni odată cu transferul lui Bogdan Rusu. Mutările dintre cele două cluburi continuă în această perioadă de mercato, Mihai Lixandru (21 de ani) şi Alexandru Pantea (18 ani) fiind în drum spre gruparea argeșeană.

„Închizătorul” Mihai Lixandru a fost împrumutat și stagiunea trecută la CS Mioveni, bifând 12 apariții.

Fundașul stânga Alexandru Pantea, internațional U19, a fost om de bază sezonul trecut în campania de promovare a celor de la FC Hermannstadt.

VIDEO Promisiunea lui Gigi Becali făcută primarului de la Mioveni, după acordul pentru transferul lui Bogdan Rusu

Citește și alte știri din Liga 1: 

Primarul Gentea i-a dat replica lui Rotaru » Mesajul edilului din Pitești, după ieșirea șefului de la Universitatea Craiova: „Acest domn uită începuturile lui și ale echipei”

Adrian Mititelu, reacție necontrolată la TV! Urlete și acuzații grave la adresa lui Rotaru: „El m-a băgat în pușcărie, am fost EXECUTAT!” + „Universitatea e doar un nume de scenă, ei nu se numesc așa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  03 August 2022, 16:14

Succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează