FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR 1-3

MM Stoica, reacție la miezul nopții: „Craiova n-a fost lăsată să ajungă la poartă!” » Continuă războiul cu Ion Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 00:30 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 00:45

CFR Cluj a învins-o în deplasare pe CS Universitatea Craiova, scor 3-1, în cel mai tare meci al rundei #8 din play-off-ul Ligii 1. Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a trimis din nou săgeți către arbitraj.

„Un alt meci în care CFR n-are emoții pentru că domnul asistent Artene Ovidiu Mihai (azi) nu lasă pe nimeni de la Craiova să scape singur cu nea Sandomierski. În rest, totul OK. Niciun portar cu țeasta spartă, niciun mijlocaș cu șuvoi de sânge din nări”, a scris MM pe Facebook.

  • La ce face referire Stoica în ultima parte a mesajului:
  • 1) În partida CFR - Clinceni 3-0, prima din play-off, Mario Rondon i-a spart capul lui Vâlceanu și a scăpat doar cu „galben” din partea lui Colțescu;
  • 2) În CFR - Sepsi 0-1, Omrani i-a spart nasul Vașvari, după o lovitură cu cotul. Mijlocașul oaspeților a început imediat să sângereze și s-a resimțit pe tot parcursul întâlnirii. „Centralul” Andrei Chivulete n-a dictat nici măcar fault.

Mihai Stoica, ironii după CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-3

În secțiunea de comentarii a postării citate, oficialul lui FCSB a continuat cu ironii adresate fostului mare arbitru internațional Ion Crăciunescu, pe care l-a contrat dur și în trecut. De asemenea, Stoica a comentat, tot ironic, și o eventuală lipsă de reacție din partea jucătorilor de la Craiova.

  • „[Bălașa] era pe enjoy mode” 
  • „E weekend, nu mai e cu măști la exterior, ce vrei și tu?” 
  • „Să batem noi mâine și facem weekend miercuri” 
  • „Nea Nelu (n.r. - Ion Crăciunescu) se pregătește să shareuiască rețete (n.r. - culinare) pe FB, mâine analizează”

CFR Cluj, văduvită de un penalty la Craiova

În minutul 23 al jocului din Bănie, „feroviarii” trebuiau să primească o lovitură de la 11 metri. Chiar pe linia careului de 16 metri, Bogdan Vătăjelu l-a călcat pe Ciprian Deac. „Centralul” Istvan Kovacs s-a păcălit și nu a indicat punctul cu var.

De asemenea, campioana a mai cerut două penalty-uri, la faze controversate, gestionate, la prima vedere, corect de către arbitru - detalii, pe larg, AICI.

(!) IMPORTANT: FCSB a beneficiat de rotunjire la intrarea în play-off. În caz de egalitate la puncte, roș-albaștrii vor fi devansați.

Ștefan Gadola, acționar CFR Cluj: „Nu facem calcule, trebuie să batem etapa viitoare!”

Citește și:

Vocile Gazetei » Craiova - CFR Cluj 1-3, comentat live de Alin Buzărin, Remus Răureanu și Aurelian Botezatu
VOCILE GAZETEI
Vocile Gazetei » Craiova - CFR Cluj 1-3, comentat live de Alin Buzărin, Remus Răureanu și Aurelian Botezatu
CS U Craiova - CFR Cluj 1-3 » Ardelenii, pas mare către titlu! CALCULE + clasamentul actualizat
CRAIOVA - CFR 1-3
CS U Craiova - CFR Cluj 1-3 » Ardelenii, pas mare către titlu! CALCULE + clasamentul actualizat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (92)
dansy
dansy  •  18 Mai 2021, 12:09
Postat de florar pe 16 Mai 2021, 11:09

,, În rest, totul OK. Niciun portar cu țeasta spartă, niciun mijlocaș cu șuvoi de sânge din nări”...Pai cum sa se intample asa ceva daca si Craiova a egalat performanta Clinceniului si nici macar un jucator nu a primit un cartonas....?

Pentru ce doreai cartonas bufonule?

dansy
dansy  •  18 Mai 2021, 12:07
Postat de 1_0_1_0 pe 16 Mai 2021, 12:33

După capul lui de oaie rătăcită, trebuia ca prăzarii să dea măcar două goluri din offside, să nu-l bufnească ironiile de doi bani....

Bai fraiere MM are dreptate.Ivan a fost oprit de doua ori de arbitrul de tusa Arsene pr motiv de ofside inexistent.S-a vazut clar la reluari si au zis si comentatorii si Craciunescu.Ce vorbim aici.Esti chior?

parpalache
parpalache  •  16 Mai 2021, 19:11

Ce va trebuie dovada mai buna ca sinistra cooperativa a lui Becali exista?Altfel cu ce drept pretind Becali si MM(ca si presa aservita), ca celelalte echipe din play off sa se dea la o parte din fata lor,iar cu contracandidata CFR sa joace la rupere?!

Vezi toate comentariile (92)
Comentează