FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 2-1

CS U CRAIOVA - FCSB 2-1 // Alexandru Mitriță îi dedică victoria lui Ilie Balaci : "Așa a vrut dânsul să se întâmple! Nu voi uita niciodată ce mi-a transmis"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 22:00

CS U Craiova s-a impus în fața celor de la FCSB, scor 2-1. Alexandru Mitriță îi dedică victoria marelui Ilie Balaci, decedat astăzi, la vârsta de 62 de ani. 

"Este o victorie importantă. Am muncit pentru ea. Nu conta cum câștigăm, trebuia să o facem astăzi pentru domnul Ilie Balaci. Nu mai am cuvinte, am primit gol în minutul 8. Așa a vrut dânsul să se întâmple. Sunt sigur. A fost un semn de sus. 

Dânsul mi-a tranmis un mesaj zilele trecute. Că trebuie să mă distrez pe teren, așa cum o făcea și el. Mi-a spus că am momente în care dispar din joc. Îi mulțumesc mult pentru aceste sfaturi. Contează enorm pentru mine. Nu voi uita asta niciodată. Oamenii din tribune au fost astăzi mai calzi ca niciodată. Le mulțumim și le promitem că vom lupta la fel în fiecare meci", a declarat Mitriță la TV Telekom Sport.  

 Vezi și: CSU CRAIOVA - FCSB 2-1 // Au rupt blestemul în memoria lui Balaci! Oltenii au revenit fantastic în repriza secundă cu FCSB: prima victorie cu roș-albaștrii pentru o echipă din Craiova după 16 ani!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
balauru48
balauru48  •  22 Octombrie 2018, 17:52
Postat de mihai_luchian pe 22 Octombrie 2018, 07:24

M-am născut în Craiova dar nu pot spune ca sunt oltean, poate 15-20 %. Un neam aparte, care trebuie prețuit. De înțeles e greu dar geniile nu pot fi înțelese. Oltenia naște genii. În fiecare zi.

:))))))))))))))))))))))))))))

mihai_luchian
mihai_luchian  •  22 Octombrie 2018, 07:24

M-am născut în Craiova dar nu pot spune ca sunt oltean, poate 15-20 %. Un neam aparte, care trebuie prețuit. De înțeles e greu dar geniile nu pot fi înțelese. Oltenia naște genii. În fiecare zi.

observator_federal
observator_federal  •  22 Octombrie 2018, 00:11
Postat de Razvan Marcel pe 21 Octombrie 2018, 23:47

Acum după ce moare omul, toți îl plâng.Ma întreb oare de ce acest om, Balaci nu a avut loc la Craiova ca antrenor? D-zeu sa îl ierte!

Azi nu ați văzut nimic... Veniți la înmormântarea lui Ilie, Craiova este inundată de lacrimi... Noi suntem cu un pas înainte, și la victorii dar și la durere! Craiova a deschis drumul fotbalului românesc spre Europa și tot Craiova plătește prima "tributul de sânge" al victoriilor... Crișan, Ștefănescu, Tilihoi, Balaci - echipa noastră din ceruri ne va aduce un nou titlu de campioană în Craiova!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează