FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 2-1

CS U CRAIOVA - FCSB 2-1 // Gigi Becali s-a dezlănțuit, după ce Dică l-a "înțepat": "Să plece, dacă vrea! Dacă îi dau libertate lui, se alege praful!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 23:56

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și-a asumat vina pentru înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul Craiovei, 1-2, și a vorbit despre situația tehnicianului Nicolae Dică. Latifundiarul a recunoscut că a ordonat schimbarea din minutul 46, când Moruțan a intrat pe teren în minutul 46. 

Becali i-a oferit un răspuns elaborat lui Dică, cel care, după eșecul din Bănie, s-a plâns pentru prima oară de influența patronului.  

"Pedepsesc pe cineva când spune adevărul? Dică nu e lăsat de mine! E adevărat că probabil n-a fost lăsat să facă cum voia el. Nu-mi aduc aminte dacă eu am făcut schimbarea cu Tănase. Omul n-are nicio vină. Cum să-l dau afară pe Dică când nu el e vinovat, ci vinovat sunt eu? Dacă el alege să plece, să plece!

Nici eu nu vreau să se aleagă praful cum s-a ales praful de toate echipele din România. Au fost atâția specialiști, dar doar eu sunt pe plus.  Dacă îi dau libertate lui Dică, se alege praful, nu se poate să-l las să facă ce vrea el. Dică va fi campion, vă promit asta. 

Dică nu e vinovat, nu-l dau afară! Îmi reproșez eșecul din această seară. În rest, nu spun mai multe. Vreți să știți mai multe? Eu sunt vinovat! Sunt vinovat, dar eu răspund la mine acasă. Domnul Gabi Balint să răspundă la el acasă!", a spus Becali, la TV Digi Sport .

Vezi șiCSU CRAIOVA - FCSB 2-1 // Au rupt blestemul în memoria lui Balaci! Oltenii au revenit fantastic în repriza secundă cu FCSB: prima victorie cu roș-albaștrii pentru o echipă din Craiova după 16 ani!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
minell73
minell73  •  22 Octombrie 2018, 14:16
Postat de manutd.steaua pe 22 Octombrie 2018, 11:16

E sudist prost ca tine!amator de liga 4,sustinator al clonei csa si ai burtosilor care au fotbal pe banii statului!

Ai ramas singura cârpa becaliota. Niciun incuiat fcsb-ist nu este pe aici. Sincer, mi-e mila de oameni ca si tine fara coloana vertebrala. Oameni pacaliti de media din romania cum ca fcsb ar fi steaua. Steaua a fost, este, si va fi doar a armatei.

162649084513790
Sorin Enciu  •  22 Octombrie 2018, 13:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grid
grid  •  22 Octombrie 2018, 13:21

Chiar Gigi spune, clar, că FCSB e doar o afacere în fotbal, în care numai el trebuie să ia decizii. Nimeni nu va putea să-l convingă, nu are anvergura și înțelepciunea necesară, deoarece în mediul din care provine trebuie supunere necondiționată, de sute de ani nu au existat decât stăpâni sau slugi E clar că, astfel, Steaua nu va mai deveni niciodată o forță europeană, deși Becali a reușit să-și plaseze afacerea în cea mai bună nișă privind performanțele europene ale unui club românesc.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează