FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CS U Craiova vrea să-i fure Stelei un jucător și mai are pe listă alți 2 tineri de mare perspectivă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2015 21:42

CS U Craiova și-a manifestat interesul pentru 3 jucători de la Universitatea Cluj, echipă care are mari probleme financiare.

Este vorba despre Andreas Calcan (mijlocaș central de 21 de ani), Lorant Kovacs (mijlocaș central 22 de ani) și Octavian Ursu (mijlocaș dreapta de 20 de ani), anunță stiridesport.ro.

Dacă pe primii doi cei de la CS U Craiova îi cunoșteau din Liga 1, pe Ursu l-au observat la meciurile din Liga a 2-a.

De menționat este că Andreas Calcan este deținut de U Cluj în coproprietate cu Steaua. Campioana are 31% din drepturile federative ale jucătorului.

"Nu a existat o ofertă concretă. Dacă era o ofertă, se vorbea şi de o sumă de transfer, ceea ce nu s-a întîmplat. Au existat mai multe echipe interesate, dar majoritatea vor ca noi să renunţăm la indemnizaţiile de formare pentru aceşti jucători. Unii ar vrea să-i ia liberi de contract", a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al lui U Cluj.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Octombrie 2015, 02:46

zecs esti un mare ***,te certi cu toata lumea ,visezi blauri cu chiajna si voluntari,esti dus cu pluta rau de tot!dinamo ramane hotia si rusinea tarii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  22 Octombrie 2015, 01:40
Postat de the.best.judge pe 22 Octombrie 2015, 01:03

blatistilor nen@rociti care sunteti.

hehehehehehehehe sa vezi in urmatoarele meciuri ce blaturi vor fi, goluri din offside, din penalty doar asa ca sa dispareti de pe site *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.best.judge
the.best.judge  •  22 Octombrie 2015, 01:03
Postat de zecs93 pe 22 Octombrie 2015, 01:01

bun hai sa zic ca recunosc ca u.cluj a fost capra noastra dar recunosti si tu omeniile de casa cu echipe ca viitorul,chiajna si voluntari ???

blatistilor nen@rociti care sunteti.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează