FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 4-1

Mihai Rotaru trece la treabă după eșecul cu FCSB » Vrea să aducă un internațional din Liga 1: „Nu s-ar păcăli cu noi”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, vrea să îl aducă pe mijlocașul Andrei Ciobanu (23 de ani), de la Farul. +35   FOTO
Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, vrea să îl aducă pe mijlocașul Andrei Ciobanu (23 de ani), de la Farul.

Articol de - Publicat luni, 26 iulie 2021 14:06 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 17:06

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, vrea să îl aducă pe mijlocașul Andrei Ciobanu (23 de ani), de la Farul. 

Eșecul usturător de pe Arena Națională, 1-4 cu FCSB, l-a făcut pe Mihai Rotaru să reacționeze. Cu vistieria plină, după vânzarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray, finanțatorul oltenilor pregătește două mutări importante. Primul pe listă este Andrei Ciobanu, mijlocașul Farului. Gică Hagi ar solicita un milion de euro în schimbul internaționalului român. 

Laurențiu Reghecampf e noul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova! Anunțul oficial
CSU Craiova
Laurențiu Reghecampf e noul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova! Anunțul oficial

CS Universitatea Craiova îl vrea pe Andrei Ciobanu 

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a confirmat interesul pentru Andrei Ciobanu, într-o intervenție la Pro X:  „E un jucător interesant. Hagi nu s-ar păcăli cu noi, știe asta. Dar vedem. Contează ce va spune noul antrenor".

Andrei Ciobanu se află în acest moment la Tokyo, cu reprezentativă U23 a României. „Decarul” lotului a fost titular în ambele partide, victoria 1-0 cu Honduras și eșecul 0-4 în fața Coreei de Sud. 

Ciobanu ar fi al treilea fotbalist cumpărat de CS Universitatea Craiova de la Viitorul, după Alexandru Băluță și Alexandru Cicâldău. Clubul oltean a obținut un profit important în ambele cazuri. 

1.500.000 de euroeste cota lui Andrei Ciobanu, conform transfermarkt

VIDEO Florin Tănase, după FCSB - CS Universitatea Craiova 4-1: „Nu mă așteptam să avem 3-0 la pauză, dar mă așteptam să câștigăm”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Dan Nistor, ironic: „Cred că ne-am speriat de fanii lor, nu ne-a ieșit nimic!”

Antrenorul Craiovei nu s-a ferit de cuvinte: „Rușinos! Am încercat să îi trezesc la pauză, dar nu am reușit” + cum explică modificările din echipă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
tororosso
tororosso  •  26 Iulie 2021, 18:54

„ Cu vistieria plină, după vânzarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray” .Nea Rotiță ...Bani vor veni eșalonat în timp de 3 ani frățioare ,așa că mai taie din ele că miroase a laudă .

1123010001139333
Andrei Filotie  •  26 Iulie 2021, 17:06

3/4 DIN JUCATORI AU VALOARE DE DIVIZIA C ASA CA POATE ADUCE 1000 DE BOLONI CA TOT ASA VA FI .DEMISIA TREBUIE DIRECTIONATA CATRE FINANTATOR SI CONDUCERE NU ANTRENORI Toti antrenorii buni au fost schimbati la Craiova ca nefiind *** numai Rotaru a ramas in picioare ca fiind bun asa va fi si cu Bioloni .Circul cu schimbarea antrnorului ii linisteste pe frasieri .Ce fac organele locale primaria ..doarme si se trezeste cind se schimba antrenorul Pai asa e la Cluj care are cel mai bun menesment din tara iar Craiova cel mai prost? Cit timp Craiova nu va avea un menesment corect va schimba sute de antrenori ca sa linisteasca fraierii Menesment a la Craiova;schimbi antrenorul cind joci in cupele europene si cu FCSB?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorinvision
sorinvision  •  26 Iulie 2021, 16:43
Postat de kuba pe 26 Iulie 2021, 16:01

Cartule, tu esti? :))))

Pep Guardiola și Antonio Conte joaca 5-3-2. 30% din echipele din top 5 campionate din Europa joaca 5-3-2. „Pot să vă povestesc ceva despre ce s-a întâmplat la Clairefontaine, când am fost la examenul de final (n.r. – la Școala de Antrenori din Franța). Se vorbea despre sistemul 4 – 4 – 2. Era perioada lui Aime Jaquet, naționala Franței devenea campioană mondială (n.r. – 1998)… Și cam condamnam la moarte sistemul cu libero. Cu marcaj individual și libero. La Clairefontaine se discuta că, acum, să joci cu libero este o tâmpenie și aproape o greșeală profesională. Disecam aceste lucruri. La sfârșit, am fost invitați, toți elevii, să participăm la finala Cupei UEFA, care se juca pe Parc des Princes între Inter Milano și Lazio Roma. Lazio juca un sistem modern, 4 – 4 – 2 ca la carte, iar sistemul celor de la Inter era cu libero perfect, cu 10 metri în spatele fundașilor… Deci, sistemul ăsta total depășit. Iar noi trebuia să facem analiza, pentru ca a doua zi să discutăm și despre treaba asta. Ei bine, sistemul ăsta depășit al celor de la Inter a câștigat, a fost 3-0 fără drept de apel. Deci, o palmă, într-un fel, sistemului modern. În același an, Auxerre, cu Guy Roux, câștigă campionatul în Franța jucând tot cu libero în spate, cu marcaj individual, cu fundașul drept care alerga după extrema stângă peste tot. Și așa mai departe." - Ladislau Bölöni. Cat depre Rotaru, Olguta sau Mititelu, nu am timp si chef sa scriu, aici este depre fotbal.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează