FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Cât de importantă este schimbarea gazonului de pe „Ion Oblemenco” pentru Victor Pițurcă: „Asta le-am zis celor din conducere”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 17:14

Victor Pițurcă (63 de ani) a dat asigurări că suprafața de joc de pe arena „Ion Oblemenco” va fi schimbată până la finalul anului.

  • Craiova primește vizita celor de la Poli Iași vineri, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„Acum probabil avem 99% şanse să se schimbe gazonul. Sunt convins, pentru că toate părţile au căzut de acord. Dacă se va începe de sâmbătă să se umble la gazon va fi totul perfect, vom avea un gazon super pentru meciurile care urmează.

Vorbeam cu cei din conducere şi le spuneam că faptul că se schimbă gazonul este mai important decât meciul cu Viitorul, ziceam noi înaintea acelui meci. Era foarte foarte important să schimbăm acest gazon. Este o reuşită mare. Preţul este unul bun spre foarte bun şi firma respectivă vrea să intre în ţara noastră. Am discutat despre gazon hibrid şi sperăm ca acest gazon să fie pus”, a declarat Pițurcă într-o conferință de presă.

Pițurcă nu se teme de ieșeni

Revenind la meciurile din Liga 1, Victor Pițurcă a analizat înfruntarea cu Poli Iași: „Suntem în faţa unui joc extrem de important, cu o echipă dificilă. Acest meci este destul de complicat pentru că am urmărit meciurile Iaşiului şi e o echipă periculoasă. Mă aştept la un meci greu. Am speranţa că vom câştiga. Băieţii pot fi mai relaxaţi şi chiar i-am simţit. Dar voi avea mai multe discuţii cu ei, să fie la nivelul de concentrare care trebuie.

Cei de la Iaşi au mai jucat bine şi au pierdut puncte. Suntem echipa mai valoroasă, jucăm pe propriul teren şi logic ar trebui să câştigăm”.

Vezi și:

Mihail Genoiu, primarul Craiovei, a făcut anunțul final în privința gazonului de pe „Ion Oblemenco”: „Am primit răspunsul de la CNI!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
fairplayromania
fairplayromania  •  04 Octombrie 2019, 05:10

Urit comentariu din partea lui Piturcă. Cam repede cade în păcate. Asteptam un meci frumos . Succes la cele două echipe !

sorinvision
sorinvision  •  03 Octombrie 2019, 20:08

Poli Iasi este o echipa periculoasa. Ar fi pacat sa pierdem puncte in acest meci.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  03 Octombrie 2019, 19:50
Postat de albalbastru72 pe 03 Octombrie 2019, 19:22

Miine ii frigim pi moldovieni.

:) Vedem maine, cine pe cine frige, oltene...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close