FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Clubul a luat atitudine în conflictul dintre Pigliacelli și galerie » Comunicatul emis azi: „Suntem alături de Mirko”

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2020 16:04

Conducerea celor de la CS Universitatea Craiova a decis în sfârșit să se implice și să rezolve conflictul dintre Peluza Nord (galeria) și Mirko Pigliacelli. 

Azi, oltenii au publicat un comunicat în care precizează că portarul „n-a trădat. Este adevărat că el a avut o divergență cu fostul antrenor al Universității Craiova. Diferende între antrenor și jucători vor exista întotdeauna și la toate echipele din lume, indiferent de numele lor sau cât de mari sunt”

Totodată, șefii clubului sunt de acord „că toată lumea a greșit, nu doar Mirko, pentru că aceste nemulțumiri nu trebuiau să fie făcute publice. Dar pentru asta Mirko a plătit. Mirko a mai făcut o greșeală, parțial de înțeles, dar pe aceea nu o vom face publică. Și pentru aceea a plătit”.

În finalul comunicatului, clubul precizează că „săptămâna aceasta toți cei implicați ne vom așeza la masă. Și vom rezolva problema în familie”.

COMUNICATUL INTEGRAL POSTAT PE SITE-UL CLUBULUI  

"O victorie frumoasă într-o seară tristă. 

Știința a început bine acest mini-retur: agresivitate, determinare și risipă de efort. Așa putem caracteriza prestația băieților din acest prim meci. Și cu toate acestea a fost poate cea mai tristă seară de când Știința a repornit la drum. 

Tristă pentru că este seara în care pentru prima dată ne-am huiduit unii pe alții. Seară în care în loc să ne bucurăm de reîntoarcerea băieților acasă am avut toți de reproșat ceva unii altora. Și acum toată "lumea de bine" se uită la noi și se bucură că Știința se clatină. Și se clatină într-un moment în care aveam și avem nevoie mai mult că oricând de unitate. Și normal că ne clătinam din moment ce tribuna este împotriva peluzei, peluza împotriva unor jucători, iar jucătorii termină meciul cu lacrimi în ochi. 

Pentru a trece peste acest moment trebuie să știm mai întâi ce s-a întâmplat sau mai bine zis ce nu s-a întâmplat: 

Mirko Pigliacelli nu a trădat. Este adevărat că el a avut o divergență cu fostul antrenor al Universității Craiova. Diferende între antrenor și jucători vor exista întotdeauna și la toate echipele din lume, indiferent de numele lor sau cât de mari sunt. Și aici suntem de acord că toată lumea a greșit, nu doar Mirko, pentru că aceste nemulțumiri nu trebuiau să fie făcute publice. Dar pentru asta Mirko a plătit. Mirko a mai făcut o greșeală, parțial de înțeles, dar pe aceea nu o vom face publică. Și pentru aceea a plătit. 

Clubul este alături de Mirko. "Alături de Mirko" nu înseamnă că este împotriva tribunei sau a peluzei. Ci înseamnă că-l va apăra și îi va fi alături, dar și că îl va sancționa în momentul când greșește. Este bine de știut că el nu a părăsit clubul niciodată, ci a fost trimis la echipa a doua, perioadă în care el a avut un comportament exemplar. 

În orice comunitate există o singură instituție care stabilește gradul de vinovăție precum și pedeapsa. La Universitatea Craiova această entitate este clubul prin ceea ce înseamnă antrenorul principal în cazul echipei și conducerea executivă pentru celelalte cazuri. 

Știința are nevoie de "unitate", pentru că dacă nu o vom avea ușor-ușor ne vom destrăma. Și vom deveni iarăși mititei. 

Săptămâna aceasta toți cei implicați ne vom așeza la masă. Și vom rezolva problema în familie. 

Pentru că #AsaELaCraiova."

Vezi și: 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Război fratricid în Bănie » Mirko Pigliacelli a scindat suporterii: „Mirko Pinocchio” vs „Dar divin”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
pittt
pittt  •  05 Februarie 2020, 11:05
Postat de Eugen Pan pe 04 Februarie 2020, 16:22

Ceea ce se face ca nu intelege conducerea este ca acest individ (Pigliacelli )venit din cizma a coinfundat Universitatea Craiova cu satul Cliceni ,Iasi,Viitorul sau care mai vreti voi.n-a inteles ce inseamna Stiinta si suporterii Stiintei.a dat dovada de aroganta si dispret fata de tot ce inseamna UNIVERSITATEA CRAIOVA!

Ceea ce nu intelegeti voi, peluza nord, e faptul ca Universitatea Craiova e a tuturor suporterilor. Doar cu voi in tribuna, Craiova e un fel de Dinamo, Voluntari sau FCU Craiova. Suporterii echipei fac diferenta. Daca ati lipsi voi la un meci, ar fi mai multa liniste, probabil multi nici nu ar observa absenta voastra. Daca ati fi doar voi si ar lipsi suporterii, ar fi catastrofa.

robotzel
robotzel  •  05 Februarie 2020, 07:55
Postat de Eugen Pan pe 04 Februarie 2020, 16:18

Conducerea e de mult timp impotriva noastra ...impotriva PELUZEI NORD.!Dar nu-i nimic!o sa plateasca intr-o zi indivizii astia care acum beneficiaza dupa brandul si sigla noastra

Siglă voastra? Siglă voastra corecta este cea a PSD-ului. Adevărata Craiova este in liga 3. Voi sunteți o clona PSD ista adusa cu forța direct in liga a doua.

alex_777
alex_777  •  04 Februarie 2020, 23:22

... voi astia care scrieti aici vreti doar sa destabilizati, sunteti niste oameni slabi, pe vremea din trecut daca scriati aberatii de genul asta va ducea la canal si la stuf in delta tovarasu!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează