FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-3

VIDEO Dramatic! FCSB câștigă în prelungiri derby-ul cu CSU Craiova » Reghe, bătut de învăţăcel

CS Universitatea Craiova - FCSB, în etapa #17, live
CS Universitatea Craiova - FCSB, în etapa #17, live

Articol de - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 22:10 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 22:29

FCSB a învins-o pe CSU Craiova, scor 3-2, în derby-ul rundei #17 din Liga 1. Vicecampioana a tranșat meciul în prelungiri, grației unei execuții spectaculoase semnate de Andrei Cordea.

  • Aproximativ 9.000 de spectatori au asistat la acest meci.
Dumitru Dragomir, dat pe spate după CSU Craiova - FCSB: „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1!”
CSU Craiova - FCSB 2-3
Dumitru Dragomir, dat pe spate după CSU Craiova - FCSB: „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1!”

Cronică GSP la CSU Craiova - FCSB 2-3: I-a explodat laboratorul

Doar FCSB mai concurează pentru titlu cu campioana la zi, Craiova s-a îndepărtat de CFR și mai poate doar să spere că i s-ar întâmpla minuni și rezultate indirecte.

 Reghecampf a propus un plan exagerat de curajos, cu patru atacanți titulari, și a plătit din cauza experimentului

Reghecampf a creat o formulă cu care a imitat Brazilia din anii 80 și s-a trezit în pauză că fantezia lui era irealizabilă, abia atunci a modificat echipa și Craiova a început să joace serios, dezbrăcată de romantismul care-l tentase pe antrenor.

Vocile Gazetei » Universitatea Craiova - FCSB 2-3, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Dan Udrea
VOCILE GAZETEI
Vocile Gazetei » Universitatea Craiova - FCSB 2-3, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Dan Udrea

Riscuri plătite

Oltenii începuseră excelent, cu un gol al lui Andrei Ivan. Atacantul pe care conducerea și suporterii încă-l mai alintă ca pe un copil foarte talentat a transformat o loviură de pedeapsă pe care Iulian Cristea o semnase cu toată convingerea. 

Apărătorul de la FCSB l-a ținut pe Kojlici până când s-a trântit cu el în careu, așa că arbitrul nu avea cum să nu vadă faultul. Dezarticulată, Craiova a încasat două goluri până la sfârșitul primei reprize. Întâi a înscris Dumiter, benefciarul unui moment în care Screciu nu a fost concentrat, apoi a marcat și Șut. 

Mijlocașul defensiv a profitat de o eroare a lui Pigliacelli, italianul nu a ajuns la balonul centrat din stânga și adversarul doar a pus piciorul în fața porții. Talentat, spectaculos și capabil să-și arunce la gunoi toate calitățile, italianul e jucătorul-definiție al acestei echipe pe care o antrenează Reghecampf.

Lucky Andrei Cordea decide meciul pentru FCSB

Antrenorul a încercat să alcătuiască realist formația după pauză. Au intrat Câmpanu, Houri și a rămas doar Koljici vârf adevărat. O acțiune a lui Nistor a adus egalarea, el i-a potrivit balonul lui Câmpanu pentru un șut din centrul careului și scorul a devenit astfel suportabil pentru craioveni. 

La FCSB, Becali a forțat spre final cu Budescu, una dintre cele mai bune rezerve din istoria campionatului românesc, ultimul fotbalist de curtea școlii dintr-un fotbal șablonat și cifrat de firmele de monitorizare a meciurilor. Tănase, căpitan și miez al jocului roș-albaștrilor, a greșit la al doilea gol și a mai pierdut o minge într-o fază în care Craiova a fost aproape să dea lovitura. 

Nu a mai dat-o, deși ar cam fi meritat, fiindcă a dominat jocul în repriza a doua. Câștigătorul a fost Cordea, o rezervă cu un noroc cu care ar câștiga zilnic la "loz în plic". 

Cordea, marcatorul golului decisiv, nu era titular la Hermannstadt în urmă cu doi ani. Între timp, el a debutat în echipa națională și echilibrează clasamentul în zona favoritelor la câștigarea campionatului.

FINAL. CS Universitatea Craiova - FCSB 2-3

CS Universitatea Craiova - FCSB, echipele de start

CSU CRAIOVA: Pigliacelli - Vătăjelu, M. Constantin, Screciu, Bancu - Ivanov, Nistor, Baiaram - Ivan - Koljic, Markovic
Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Bălașa, Căpățînă, Vînă, Gustavo, Houri, Cîmpanu, Papp
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

FCSB: Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Șut, Fl. Tănase - V. Gheorghe, Dumiter, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Budescu, I. Stoica, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Cordea
ANTRENOR: Toni Petrea

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

VIDEO Mircea Rednic s-a dezlănțuit când a auzit dezvăluirile GSP: „Zici că am preluat Barcelona! Să vină Zidane, că e liber!”

Toni Petrea, gata să-l scoată pe Laurențiu Reghecampf din lupta pentru titlu: „Sper să pot specula anumite lucruri care nu le funcționează”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (500)
george.br
george.br  •  29 Noiembrie 2021, 10:26
Postat de dansy pe 29 Noiembrie 2021, 09:20

Dacă ai știi limba romană ai pune virgula între ale,ale.!

:))) Nu te-ai intepat in "i"-ul ala, dom' profesor? Matale ai grija de altii in loc sa te duci la "reciclare"... Semidoctule!

rikiriki365
rikiriki365  •  29 Noiembrie 2021, 10:02
Postat de dansy pe 29 Noiembrie 2021, 09:44

Voi cei de la echipa familiei ar trebui sa citiți statisticile meciului înainte de a arunca cu mizerii pe aici!Voi ați pierdut acasă și cu fcsb și cu CFR și cu CSU!Apoi mitul cu “cine are spectatorii in Craiova” s-a lămurit.Voi nu veți avea vreodată un fotbal ca cel arătat aseară in R a doua de Universitatea!

Daca m-as lua dupa statistici, as fi milionar in E. Reghe trebuia sa aduca echilibru, avand in vedere jocul spectaculos din ultimii ani, dar lipsit de rezultate, exceptand Cupa Romaniei. Steaua lui Reghe din primul sezon a jucat cel mai frumos, agresiv si modern fotbal din ultimii 25 de ani, dar nu cred ca are un mare merit, avand in vedere ca nu a avut un rezultat notabil la nicio echipa dupa ce-a plecat, inclusiv la cea de-a doua revenire. Reghe e un barbat carismatic, vorbeste respectuos, dar este departe de valoare pe care o cred majoritatea.

dansy
dansy  •  29 Noiembrie 2021, 09:44
Postat de kuba pe 29 Noiembrie 2021, 08:53

Asa e la Craiova, asa va fi mereu, o clona pitica, sustinuta de pesedeu! Ale ale aleeee, ale ale aleee, in europa mergem, si facem doar un tur, *** ....., ale ale aleeee, ale ale aleeeee, noi suntem pisi nord, o mana ***i, si nu ne strangem, mai mult de 150 de clonati. Ale ale aleeeee ale ale aleee asa e la craiova cu clona pesedeu.

Voi cei de la echipa familiei ar trebui sa citiți statisticile meciului înainte de a arunca cu mizerii pe aici!Voi ați pierdut acasă și cu fcsb și cu CFR și cu CSU!Apoi mitul cu “cine are spectatorii in Craiova” s-a lămurit.Voi nu veți avea vreodată un fotbal ca cel arătat aseară in R a doua de Universitatea!

Vezi toate comentariile (500)
Comentează