FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Game of Thrones în Bănie » Ce conflicte s-au reactivat după numirea lui Corneliu Papură și ce este „Cooperativa Ochiul și Timpanul”

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 18:56

Corneliu Papură (46 de ani) a fost uns, oficial, antrenor principal la Craiova, dar e în conflict cu colaboratorii.

Nici n-a ajuns bine în cantonamentul din Antalya și l-a și uns A1, oficial, din nou, pe Corneliu Papură! Acuzat că-l folosește pe Corneliu pe post de "sifon" sau „marionetă”, Mihai Rotaru i-a redat puteri depline tehnicianului de 46 de ani.

„Ne asumăm numirea domnului Papură. La calitățile pe care am mizat în alegerea pentru perioada precedentă în care a fost antrenor principal, acum putem să mai adăugăm una: rezultatele obținute. Pentru că domnul Papură a reușit în acea perioadă două calificări consecutive în tururi superioare ale UEFA Europa League, precum și o medie de două puncte pe meci, medie care, dacă ar fi fost menținută astăzi, ne-ar fi plasat pe prima poziție a clasamentului. Și asta în condițiile în care timp de o lună și jumătate a jucat din 3 în 3 zile, cu deplasări în Azerbaidjan, Grecia sau Ungaria”, a explicat Rotaru într-o scrisoase deschisă.

Ceea ce nu a spus șeful suprem al alb-albaștrilor e că noul-vechi „principal” nu este privit cu ochi buni de către toți jucătorii, care, la rândul lor, îi acuză pe Papi și pe preparatorul Blejan că sunt „Cooperativa Ochiul și Timpanul” și-l informează pe Rotaru despre tot ceea ce mișcă la echipă. Totodată, nu s-a spus că Papură a avut divergențe în trecut cu unul dintre proaspeții săi secunzi, Dragoș Bon. 

Nu s-a spus nici că „Papi” are o relație rece cu doctorul Claudiu Stamatescu, iar cei doi își vorbesc doar de ochii lumii. Și, bineînțeles, n-a apărut nimic despre faptul că Papi a fost certat și cu antrenorul cu portarii, Robert Tufiși. Totuși, mai mult sau mai puțin amuzant, Rotaru nu l-a trecut și pe Papură în enumerarea tehnicienilor cu caracter tare cu care a colaborat la U Craiova, amintindu-i doar pe Cârțu, Pițurcă, Mangia și Mulțescu!

L-a pus la punct pe Șumi 

Rotaru nu s-a sfiint să-i critice pe alți tehnicieni care „se alintă” și „dau comunicate sau emit păreri despre ce trebuie sau ce nu trebuie să facă Universitatea, dacă să băgăm sau să nu băgăm mâna în buzunar. Credem că asta nu le face cinste și, cu tot respectul, este mult mai bine ca și pe viitor fiecare să ne vedem de drumul nostru”. Finanțatorul din Bănie face trimitere la Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, care deunăzi i-a transmis că „dacă mă vrea Craiova, să bage mâna în buzunar! Am o clauză de 175.000 de euro”.

Vezi și:

CRAIOVA // Sorin Cârțu: „Piți ne-a anunțat cu 2 zile înainte de a ne reuni că pleacă. S-a mers pe continuitate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
thebluestlion
thebluestlion  •  15 Ianuarie 2020, 11:13

Nici cu Papură Vodă și nici cu Piți nu am jucat, Papură a fost mai norocos. Însă echipa nu mai are acei oameni decisivi, oameni capabili să destabilizeze adversarii și să tragă echipa după ei.

735681093223958
Ionel Potec  •  15 Ianuarie 2020, 11:11

Mitraliaza gspul in frunte cu ioanitoaia craiova din toate pozitiile v-a suparat rau rotaru bagati la greu de unde stiti voi ca sunt conflicte la echipa? , nu o fi papura cine stie ce antrenor dar cred ca puteti in frunte cu ioanitoaia sa il respectati mai mult a fost un jucator bun nu e luat dupa strada pina la urma de unde stiti voi ca ii face echipa rotaru a-ti vazut voi telefoane pe banca sa ii faca schimbarile? L-ati luat cal de bataie ca sa dea bine la suporterii astia inflacarati care si ei sunt atitati de unii care urmaresc doar sa destabilizeze de fapt asta urmariti si voi sa creati haos sunteti penibili in frunte cu ioanitoaia cred ca de la el pleaca atacurile astea

908074729289300
Radulescu Aurel  •  15 Ianuarie 2020, 08:38

E normal si important,ca un antrenor/jucator.sa fie agreat si de sustinatorii echipei. Multi dintre acestia se mai si pricep la fotbal, platesc bilete/abonamente,si vor sa fie ascultati de patroni.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close