FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CS Universitatea Craiova își suspendă activitatea până spre finalul lunii aprilie, deși campionatul a fost suspendat doar până pe 31 martie

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 13:29

Universitatea Craiova a anunțat astăzi faptul că își va suspenda activitatea până pe 21 aprilie 2020, ca urmare a pauzei forțate din Liga 1, cauzată de pandemia de coronavirus.

Oltenii au plănuit ca la această dată să efectueze un cantonament pentru pregătirea finalului de play-off sau chiar pentru noul sezon, în cazul în care sezonul în curs va fi anulat.

Liga 1, suspendată

Liga 1 a fost suspendată cel puțin până pe 31 martie. LPF a încercat cât a putut să amâne oprirea campionatului, presată de contractul de drepturi TV. Însă FRF a decis suspendarea competițiilor de fotbal din România, inclusiv Liga 1, din cauza pandemiei de coronavirus. 

U Craiova propune reluarea Ligii 1 pe 15 mai, însă în momentul de faţă niciun organism mondial al sănătăţii nu şi-a asumat să spună o dată la care pandemia se va opri şi activităţile curente, inclusiv cele sportive, vor putea fi reluate.

Vezi și:

Pauza forțată din Liga 1, benefică pentru Craiova! Cum sunt avantajați oltenii

Consecințele coronavirusului în Liga 1 » Cel mai probabil scenariu: nu se acordă titlul!

Simona Halep, inclusă în topul celor mai bune jucătoare de tenis din istorie! Pe ce loc e românca

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
simonhalep
simonhalep  •  14 Martie 2020, 18:51

Cu oltenii moare virusul de foame. Oltenia trebuie închisă urgent și păzită cu armata. Pt că oltenii, de ciudă, vor dori să împrăștie cu bună știință în toată țara boala.

albalbastru72
albalbastru72  •  14 Martie 2020, 17:09
Postat de Florin Craiova pe 14 Martie 2020, 17:01

ar fi bine daca c*** sa dispara definitiv.CSU NU E STIINTA

Nu mai fura curent,e nevoie de el ca sa pregateasca astia vaccinul.

343852939374610
Florin Craiova  •  14 Martie 2020, 17:01

ar fi bine daca c*** sa dispara definitiv.CSU NU E STIINTA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează