FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Război fratricid în Bănie » Mirko Pigliacelli a scindat suporterii: „Mirko Pinocchio” vs „Dar divin”

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2020 10:52

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Titularizarea „trădătorului” Mirko Pigliacelli cu Gazul (3-1) a împărțit suporterii olteni în două tabere. Ei se ceartă pe rețelele de socializare, în vreme ce clubul tace. 

Nici măcar victoria clară cu Gaz Metan (3-1), de vineri, n-a adus liniștea în Bănie. Conflictul mocnit dintre fanii grupați sub titulatura Peluza Nord (galeria) și cei care de regulă iau loc la tribuna a doua a continuat și pe rețelele de socializare după titularizarea lui Mirko Pigliacelli în confruntarea cu medieșenii. 

„Peluza Nord” îl consideră pe portarul italian „un trădător”, reproșându-i comportamentul avut din momentul în care fostul antrenor, Victor Pițurcă, l-a trimis la echipa secundă, începând cu etapa a 17-a. 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Război fratricid în Bănie » Mirko Pigliacelli a scindat suporterii: „Mirko Pinocchio” vs „Dar divin”

„Piglia”, susțin contestatarii, citând surse din anturajul echipei, n-a acceptat decizia. Iar din acel moment ar fi încercat permanent să submineze autoritatea fostului selecționer, căutând să atragă de partea sa atât coechipieri, cât și fani. 

Cu Gaz Metan, în timpul partidei, dar și la final, Peluza Nord a adoptat o atitudine ostilă față de el, exact așa cum amenințase într-un comunicat publicat pe 6 ianuarie. 

În același timp, fanii de la tribuna a doua i-au luat partea și au afișat un banner pe care scria „Mirko, darul divin pentru Știința”. 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Război fratricid în Bănie » Mirko Pigliacelli a scindat suporterii: „Mirko Pinocchio” vs „Dar divin”


Căpitanul Nicușor Bancu a încercat să medieze la final conflictul dintre galerie și Pigliacelli. Fără succes. Iar mai nou, facțiunea Gruppo Maxima a cerut Peluzei Nord „să pună pe masă tot ce are compromițător despre jucător, cel mai bine direct la club” sau măcar „să oprească momentan atacurile, până la finalul campionatului”. 

Clubul? Deocamdată, tăcere. Nicio inițiativă de a-i aduce pe beligeranți la aceeași masă pentru a rezolva conflictul. 

67 de meciuria bifat Pigliacelli în tricoul Craiovei. E în Bănie din vara lui 2018 și are o cotă de piață cifrată la 1,3 milioane euro

„Ce este rău e că suntem dezbinaţi. Lucrurile neadevărate scrise despre noi ne dezbină ca echipă. Spun asta pentru că suporterii fac parte din echipa noastră”  - Corneliu Papură, antrenor CSU Craiova

+10 FOTO
  • Sursă foto: Facebook Craiova

Vezi și: 

Scandal între Edi Iordănescu și Papură: „Trebuie să știi să te porți” vs „Cei de pe banca Gazului sunt niște clovni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
lionforever
lionforever  •  04 Februarie 2020, 18:35

E exagerat asta cu darul divin dar si mai exagerat este comportamentul PN , afinitatea ei către pițurcă care acum dovedește ce voia, sa faca bani propunând tinerii de perspectivă tovarășului lui cu oi multe.

176901212832165
Dan Petnaise  •  04 Februarie 2020, 16:30

Cocalarii de la Nord, lasați băiatul în pace. Despre Piți ce să spun? A încercat să distrugă iar o echipă din oraș.

697057220826705
Rebelul Rebelul  •  04 Februarie 2020, 16:14

Cei care il plang pe marelePiturca sa ne lase,sa se duca acasa,Piturca a venit sa distruga ,nu sa faca treaba,uite ce face pentru Becali,sa ia juniorul de la Craiova,asa ca lasati-l in pace pe Mirko sa joace si lasati-ne cu Piturca,marele antrenor,,,

Vezi toate comentariile (10)
Comentează