FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - SEPSI 0-0

Ce l-a contrariat pe Sorin Cârțu la Craiova - Sepsi 0-0: „Frate, de unde a apărut aia?!”

CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Sorin Cârțu (65 de ani), președintele oltenilor, e nemulțumit de modul în care a arătat suprafața de joc de pe arena „Ion Oblemenco”. +8   FOTO
CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Sorin Cârțu (65 de ani), președintele oltenilor, e nemulțumit de modul în care a arătat suprafața de joc de pe arena „Ion Oblemenco”.

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 21:48 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 22:40

CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Sorin Cârțu (65 de ani), președintele oltenilor, e nemulțumit de modul în care a arătat suprafața de joc de pe arena „Ion Oblemenco”.

Partida din Bănie s-a jucat în condiții extreme, după ce la Craiova a nins abundent. Calitatea jocului a fost vizibil afectată, iar Sorin Cârțu are o mare nemulțumire. Spune că la club există o mașină care putea îndepărta omătul în mod eficient, dar nu a fost folosită și înaintea meciului, ci doar la pauză.

Sorin Cârțu, nemulțumit după CS Universitatea - Sepsi

„Mi-ai ridicat mingea la fileu. N-am înțeles un lucru. De unde a apărat mașinuța aia? A venit la pauză să dea zăpada, dar nu era înaintea meciului. La pauză, toată zăpada de pe teren a fost luată cu o mașinuță. În prima repriză, manifestarea jucătorilor a fost diferită. A fost mai greu. În partea secundă s-au încercat combinații. 

N-am înțeles! Nu știu cine trebuia, noi organizăm, dar nu știu ce dispozitive au. Cei care sunt stăpânii stadionului, ei știu ce instrumente au. Frate, am văzut și eu stadioane în străinătate. La noi nu știu de ce mai e încălzire. La 55 de milioane de euro, oricât ar ninge, terenul ar trebui să fie verde!”, a declarat Sorin Cârțu, la TV Telekom Sport. 

+4 FOTO

În finalul intervenției, Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii de la postul TV, i-a prezentat lui Cârțu imagini de pe Wanda Metropolitano, înainte de Atletico Madrid - Sevilla. Reacția președintelui Craiovei a fost: „La Madrid e altă zăpadă, e spaniolă acolo. La noi e zăpadă românească”.

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - Sepsi: 

FOTO+VIDEO. CS Universitatea Craiova - Sepsi 0-0 » Egal pentru FCSB și CFR Cluj! Clasamentul LIVE în Liga 1

I-a tăiat gheata lui Niczuly! Imagini dure la Craiova - Sepsi » Crăciunescu nu l-a iertat pe Istvan Kovacs la pauză: „N-ai cum!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
gicapuia
gicapuia  •  13 Ianuarie 2021, 18:19

Nu stiati ce masinarii aveti pentru ca e pe locul 1 din lista cu dotari. Si cum tu presedintele clubului stii sa faci clasamente fara sa nominalizezi locul 1 ce si-au zis oltenii tai cind au dschis lista cu dotari si ay vazut ca masinuta aia e prima : Muica fara asta, Nu ati vazut ca seful nu sufera locul I ?! Folosim lopetile ca sunt pe locul 2. Sa-i facem o bucurie.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  13 Ianuarie 2021, 15:22

Mie mi-ar fi rusine, Cartule. Ca presedinte de club trebuie sa stii si altceva decat ziua cand se plateste leafa. Pai cand ai intret pe stadion si ai vazut zapada pe teren, nu te-ai gandit ca imaginea clubului este afectata? Nu trebuia sa pui tu mana pe lopata, doar trebuia sa-l intrebi pe cel responsabil de ce se prezinta situatia in acest fel. Dar pe voi nu va intereseaza nimic, stati intorsi cu spatele unii la altii si va prefaceti ca nu e treaba voastra. De vina nu sunteti voi, ci aia care va tin in brate si care trag fiecare in cate o parte. S-a ales praful de club, doar prostiti lumea ca luati campionatul, dar pe voi nici nu va doare capul de asta. Rusine. Si voua si celor care va tin palma.

dansy
dansy  •  13 Ianuarie 2021, 12:40

Domnule Cartu sa va fie rusine tuturor celor care conduceti acest club!Dac dvs ca presedinte va puneti aceasta intrebare ce sa mai zicem.Pai dvs ce faceti acolo ca si presedinte de club? Nu trebuia sa va interesati ca terenul sa fie curat in conditiile in care exista si instalatie de incalzire si masina de curatat zapada.Cine trebuia sa se ocupe si/sau sa verifice pregatirea terenului?Noi suporterii?.Pai daca dvs ajungeti la stadion doar cu o ora inainte de meci sonstatati cum este terenul in conditiile in care se stia ca va ninge ce sa mai zicem.Ori dvs si Popescu sunteti doar de decor acolo?Cu o asemenea conducere Uniuversitatea nu are nicio sansa sa faca performanta!Echipa nu joaca nimic,antrenorul este sub orice critica.Nu avem nicio idee de joc.Inteleg ca Rotaru va incalecat cand e vb de transferuri dar ca sa rezolvi cu zapada de pe stadion nu va trebuie acordul lui Rotaru.Sa va fie rusine la toti!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează