FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - SEPSI 0-0

Corneliu Papură, contestat vehement, în direct la TV: „Trebuie schimbat!” » Ce a spus antrenorul

CS Universitatea Craiova și Sepsi au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 16 din Liga 1. Corneliu Papură (47 de ani), suspendat pentru acest duel, consideră just rezultatul. +13   FOTO
CS Universitatea Craiova și Sepsi au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 16 din Liga 1. Corneliu Papură (47 de ani), suspendat pentru acest duel, consideră just rezultatul.

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 21:36 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 22:57

CS Universitatea Craiova și Sepsi au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 16 din Liga 1. Corneliu Papură (47 de ani), suspendat pentru acest duel, consideră just rezultatul. Ion Crăciunescu l-a criticat vehement și consideră că Mihai Rotaru trebuie să îl schimbe urgent. 

Toate detaliile despre Craiova - Sepsi 0-0, AICI

„Am avut o repriză, prima, în care terenul și-a pus amprenta asupra spectacolului fotbalistic. În actul secund, am reușit pe un teren greu două-trei situații de poartă. Per ansamblu, cred că este un rezultat echitabil. Să sperăm că terenurile pe care vom juca în viitor nu vor afecta integritatea jucătorilor. Pot fi înghețate, iar atunci ecuația se complică. Ne dorim că ele să fie practicabile”, a declarat Papură.

Întrebat despre campania de achiziții din acest mercato, inclusiv despre o posibilă venire a lui Deian Sorescu în Bănie, tehnicianul oltenilor nu a dorit să dezvăluie detalii de la negocieri: „Suntem în discuții cu anumiți jucători. Când tratativele se vor finaliza, cu siguranță clubul va face totul public și veți afla”.

Corneliu Papură, contestat după Craiova - Sepsi 0-0

Aflat în studio-ul Digi Sport, fostul mare fotbalist al României, Ionel Dănciulescu, l-a criticat pe Papură. „Craiova are nevoie de un antrenor cu experiență, care să se impună în vestiar. Echipa nu are așa ceva în momentul de față și suferă”, a declarat Danciu în emisiunea „Fotbal Club”. 

„Jocul e penibil! N-am mai văzut niciodată Craiova atât de slabă. Papură caută scuze, iarba prea mare, terenul înghețat... Trebuie schimbat!”, a spus și fostul arbitru Ion Crăciunescu.

A fost un meci greu. Trebuia să câștigăm. În a doua repriză s-a dus zăpada, care ne-a încurcat la început, și de-abia atunci am început să pasăm și să ne creăm ocazii. Avem un an bun. Nu trebuie să ne timorăm dacă nu am câștigat azi. Trebuie să ne concentrăm la următorul meci, cu Astra, și să-l câștigăm 
Andrei Ivan, atacant Craiova

FOTO. Cele mai tari imagini din Craiova - Sepsi 0-0

+4 FOTO

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

I-a tăiat gheata lui Niczuly! Imagini dure la Craiova - Sepsi » Crăciunescu nu l-a iertat pe Istvan Kovacs la pauză: „N-ai cum!”

Primul cartonaș roșu încasat de Craiova în ultimii doi ani!

Ovidiu Hațegan a greșit la prima fază grea a anului în Liga 1 » Ce au arătat reluările televiziunilor și reacția clară a lui Crăciunescu

Adevăratul motiv al plecării lui Mejias de la Dinamo » Și-a găsit echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
fabius_2014
fabius_2014  •  13 Ianuarie 2021, 13:48
Postat de risc_mix pe 13 Ianuarie 2021, 13:42

Pai de ce cheltuiti ma ,milioane de euro din banul public ca sa construiti stadioane inutilizabile? Si apoi tot voi va plangeti. Daca va functiona instalatia de incalzire aveati terenul impecabil, ca in timpul verii.

Pentru ca asta e treaba celor care administreaza stadionul nu a clubului.

risc_mix
risc_mix  •  13 Ianuarie 2021, 13:42

Pai de ce cheltuiti ma ,milioane de euro din banul public ca sa construiti stadioane inutilizabile? Si apoi tot voi va plangeti. Daca va functiona instalatia de incalzire aveati terenul impecabil, ca in timpul verii.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  13 Ianuarie 2021, 10:19

Sa dovedeasca, prin exprimarea echipei ca stie meserie si este antrenor, aia trebuie sa faca. Dar cand nu exista nici-o relatie de joc, cand nu se vede nici o ideie tactica, dar absolut nimic, cand totul este sub semnul hazardului, ce treaba mai au jucatorii? Ei sunt acolo sa se afle in treaba si sa isi ia salariul. Doar atat. Ganditi-va la Dan Petrescu, daca jucatorii lui dormeau ca ai Craiovei ii manaca cu crampoane, cu tot.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close