FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

„Ion Oblemenco”, doar pentru echipa lui Rotaru! Anunțul de impact făcut de CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova a făcut un anunț de impact în ziua meciului cu Dinamo
CS Universitatea Craiova a făcut un anunț de impact în ziua meciului cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 17:04 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 17:40

CS Universitatea Craiova a făcut un anunț de impact în ziua meciului cu Dinamo. Începând de astăzi, clubul lui Mihai Rotaru are exclusivitate în a folosi numele „Ion Oblemenco” pentru stadionul din Bănie.

În urmă cu o lună, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, dezvăluia că arena din Bănie poartă titulatura „Stadion de fotbal pentru Municipiul Craiova” și nu „Ion Oblemenco”. Astăzi, lucrurile s-au clarificat, clubul lui Mihai Rotaru anunțând că a primit acceptul din partea familiei fostului mare atacant pentru ca stadionul să poarte oficial denumirea „Ion Oblemenco”. 

Totuși, la meciurile de acasă ale rivalei FCU Craiova, Bănia se va numi tot „Stadion de fotbal pentru Municipiul Craiova”. O ipostază care aprinde și mai mult derby-ul de săptămâna viitoare!

Exclusivitate pentru CSU Craiova

„Universitatea Craiova a obținut dreptul exclusiv de a folosi marca «Ion Oblemencoׅ» pentru arena din Bănie, atunci când Știința este echipa gazdă

Familia legendarului «Tunar» a încredințat clubului Universitatea Craiova exclusivitatea folosirii acestui nume atât de iubit de suporterii «Campioanei Unei Mari Iubiri» pentru toate competițiile fotbalistice la care va participa pe stadionul din Craiova. Astfel, amintirea „Dumnezeului Oltenilor“ va rămâne vie la fiecare meci al «leilor» de pe «Ion Oblemenco»!”.

Familia Oblemenco este onorată să încredințeze clubului la care tatăl meu a făcut istorie marca „Ion Oblemenco” pentru numele stadionului la meciurile de acasă ale Științei! - 

Clara Oblemenco, fiica lui Ion Oblemenco

Suporterii de la CS Universitatea Craiova îi acuză pe oficialii FCU că vor să le „rărească” galeria la derby

Suporterii Universității Craiova susțin că, pentru meciul de duminică, conducătorii FCU Craiova nu vor să le dea decât 450 de bilete, deși acordul de la startul sezonului era de aproximativ 2.000 pentru fiecare galerie oaspete. Motivul? Ar avea mult mai puțini fani în oraș decât rivala și nu vor ca asta să iasă în evidență.

În Craiova a izbucnit un nou conflict pe tema "cine are mai mulți suporteri". Și e cu trimitere la vânzarea de bilete pentru confruntarea de duminică, FCU Craiova 1948 vs CS Universitatea Craiova.

Concret, Peluza Nord, galeria Universității, îi acuză pe oamenii lui Adrian Mititelu că n-ar respecta o înțelegere încheiată la debutul sezonului în curs. Atunci, în vederea celor două întâlniri directe din sezonul regulat, s-ar fi convenit ca fiecare echipă oaspete să primească în jurul a 2.000 de bilete pentru galeria sa, în peluza rezervată fiecăreia. Detalii pe larg, AICI!

VIDEO Adrian Pigulea: „Stadion din Craiova poate fi denumit oricând «Ion Oblemenco»”

Citește și alte știri de actualitate:

Suporterii de la CS Universitatea Craiova îi acuză pe oficialii FCU că vor să-i „rărească” galeria la derby

EXCLUSIV Anunț crucial pentru sportul românesc din partea Guvernului » Cum se poate intra pe stadioane în localitățile cu incidență de peste 6 la mie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (77)
csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  28 Septembrie 2021, 12:53

Pai stadionul asta, ori e „Ion Oblemenco”, ori nu. Nu se poate numi „Ion Oblemenco” doar cand joaca o echipa acolo, si cand joaca altcineva e "Stadionul Craiova" :))). Atat de multa prostie doar in tara noastra draga poate exista. Doamne fereste asa ceva... :)))))

stargate
stargate  •  28 Septembrie 2021, 10:20

Ai în cap numai tărâțe

kuba
kuba  •  28 Septembrie 2021, 08:00

Aloooooo, *** de la Utopia Peluza Nord, ce ați pățit ma? :))))))) Tic-Tac, Tic-Tac vine 3 Octombrie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează