FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Ce înseamnă decizia dată azi de ÎCCJ? Cum arată ACUM palmaresul deținut de FCSB și CSA Steaua: plus pentru „militari”

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 17:41 / Actualizat marti, 28 martie 2023 18:49

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB. Procesul se va rejudeca la Curtea de Apel București.

Ce înseamnă asta? Decizia ÎCCJ anulează procesul care a avut loc la Curtea de Apel, iar în acest moment este în vigoarea decizia dată de Tribunalul București, pe 5 iulie 2019. 

Atunci, Clubul Sportiv al Armatei a câștigat palmaresul Stelei de la înființare, 1947, până în 2003. Iar din 2003 până în prezent, palmaresul îi revine echipei lui Gigi Becali.

Războiul e total: CSA blochează din nou Ghencea pentru FCSB!
FCSB
Războiul e total: CSA blochează din nou Ghencea pentru FCSB!

CSA Steaua a „câștigat” 5 ani după decizia de ÎCCJ: dispare FC Nimeni (1998-2003)

În iunie 2021, la Curtea de Apel s-a decis „tăierea” a 5 ani din palmaresul câștigat inițial de CSA Steaua, care rămânea doar cu trofeele obținute până în 1998. Iar palmaresul 1998-2003 nu aparținea niciuneia dintre echipe. Acum, după decizia ÎCCJ, se revine la decizia luată de Tribunalul București.

48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie.  

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.  

Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA  Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA)

- se arată în decizia oficială ÎCCJ

Războiul e total: CSA blochează din nou Ghencea pentru FCSB!
FCSB
Războiul e total: CSA blochează din nou Ghencea pentru FCSB!

Cum se împarte ACUM palmaresul Stelei după decizia ÎCCJ

Palmares CSA Steaua București (1947-2003):

  • 21 de titluri de campioană în Liga 1
  • 20 Cupe ale României
  • 4 Supercupe
  • 1 Cupa Campionilor Europeni
  • 1 Supercupa Europei

Palmaresul FCSB (2003-prezent):

  • 5 titluri de campioană în Liga 1
  • 3 Cupe ale României
  • 2 Supercupe
  • 2 Cupe ale Ligii

VIDEO Avocații FCSB, după decizia ÎCCJ: „Noi considerăm că este un succes incontestabil pentru FCSB”

Citește și: 

Fanii FCSB reacționează după decizia ÎCCJ: „Va fi altceva acum! Vă promitem!”

Prima reacție a lui Gigi Becali după verdictul ÎCCJ: „Nu am niciun dubiu”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (119)
retribution
retribution  •  30 Martie 2023, 17:47
Postat de adriann_ pe 29 Martie 2023, 17:42

Nu pescari ci jupuitori de nutrii danezi. Oraselul Silkeborg e la cateva zeci de kilometri de mare si principala "industrie" de acolo e cresterea nutriilor in niste conditii absolut inumane ("baterii" de custi etc), omorarea lor prin gazare si jupuirea pentru blana. Astia L-AU ZECESEBIT PE BECALI!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

westfield
westfield  •  29 Martie 2023, 18:42
Postat de Catalynn__.. pe 29 Martie 2023, 17:32

Bai Savi, te faci de râs bre! Ai mai jos 2 pasaje din motivările instantelor care lămuresc defintiv problema, astfel in motivarea sentinței pt marca din 2014 scrie așa: "prin Protocolul încheiat, în 1999, Asociația non-profit (AFC Steaua) a primit, în esență, dreptul de a folosi gratuit anumite spații, au fost detașați la aceasta angajații fostei Secții de Fotbal profesionist (...) nefiind vorba despre transferul patrimoniului reclamantului CSA Steaua la Asociația non-profit”. …….. Apoi in procesul pt nume, încheiat in 2016: „Părţile (n. CSA Steaua şi FC FCSB) desfăşoară servicii în parte identice şi similare în sfera activităţii, pârâta (FC FCSB) revendicându-şi în materialele de promovare şi pe site-ul propriu palmaresul reclamantului (CSA Steaua) şi pretinde faţă de public a fi continuator a acestuia (…) riscul de confuzie pentru consumator fiind astfel demonstrat.” …. Nu știu motivul pt care se rejudeca, nu îl știe nimeni deocamdată, așa ca nu are rost sa speculam. Însă practic ce va rejudeca CAB este dacă și perioada AFC aparține tot CSA cum a stabilit TB și mă gândesc ca trebuie sa spună ce se întâmpla cu palmaresul realizat de FC fcsb. FC fcsb a făcut cerere de constatare, însă atât TB cât și CAB le-a respins-o. Prin urmare, acum când scriu aceste rânduri, CSA are un act valabil emis de o Instanța care atesta ca ii aparține Palmaresul 47-03, FC fcsb nu are deși a făcut cerere. Cred ca Instanța ar trebui sa se pronunțe in loc sa respingă cererea FC fcsb!

Bai, ***? Esti cel mai frustrat de pe site-ul asta dupa ce v-au destituit judecatorii aia :)))) Mai lasa-i bah si pe altii sa respire. Altceva chiar nu mai ai de facut in viata asta decat sa stai pe GSP si sa bati lumea la cap?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  29 Martie 2023, 17:42
Postat de zetanu pe 29 Martie 2023, 10:39

"Mare club european" acu' 30 de ani, baiete. De 8 ani, "marele club european" nu castiga nimic, si cand scoate capul in Europa ia 10-0 de la pescari danezi si e eliminata de Karagandy. Nu mai zic de rusini d-alea la scoruri mari cu marile cluburi europene adevarate. Alea sa zicem ca le-ar lua oricine din mamaliga, desi CFR e singura care tine steagul sus prin Europa de vreo 5-6 ani. La coeficientul UEFA, "marele club european" al tau e pe acelasi nivel cu KuPS Kuopio si Linfield. Acum 30 de ani, "mare club european" tot baiatu' lui nea Nicu te-a facut, oricat de ascunzi tu dupa cires, cum a disparut regimu', cum a murit "marele club european".

Nu pescari ci jupuitori de nutrii danezi. Oraselul Silkeborg e la cateva zeci de kilometri de mare si principala "industrie" de acolo e cresterea nutriilor in niste conditii absolut inumane ("baterii" de custi etc), omorarea lor prin gazare si jupuirea pentru blana. Astia L-AU ZECESEBIT PE BECALI!

Vezi toate comentariile (119)
Comentează