FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - BOTOȘANI 1-2

Interviul lui Reghecampf, întrerupt de scandalul de la vestiare » „Le-am spus deja, nu pot să trec cu vederea”

FC Botoșani a câștigat pe „Ion Oblemenco”, 2-1 cu CSU Craiova, și a urcat pe locul 3 în Liga 1. Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și-a certat elevii imediat după meci și anunță noi transferuri. +10   FOTO
FC Botoșani a câștigat pe „Ion Oblemenco”, 2-1 cu CSU Craiova, și a urcat pe locul 3 în Liga 1. Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și-a certat elevii imediat după meci și anunță noi transferuri.

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 21:52 / Actualizat duminica, 01 august 2021 23:06

FC Botoșani a câștigat pe „Ion Oblemenco”, 2-1 cu CSU Craiova, și a urcat pe locul 3 în Liga 1. Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și-a certat elevii imediat după meci și anunță noi transferuri. 

Laurențiu Reghecampf nu a câștigat nici al doilea meci pe banca celor de la CS Universitatea Craiova. După remiza cu albanezii de la Laci, scor 0-0, oltenii au fost întorși de Botoșani în repriza secundă. 

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și a sunat în vestiar! Jucătorii l-au ascultat o oră: „Băi Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!”
FCSB
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și a sunat în vestiar! Jucătorii l-au ascultat o oră: „Băi Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!”

Laurențiu Reghecampf, după CSU Craiova - FC Botoșani 1-2: „Nu o să trec cu vedere unele lucruri”

„Două reprize total diferite. Una foarte bună pentru noi, în care am controlat jocul, am și marcat. Am intrat foarte prost în repriza secundă. Am avut 10 minute slabe. 

Le-am spus chiar acum în vestiar că nu am cum să trec cu vedere peste anumite chestii. Nu vreau să fac o analiză acum, dar știți cum este în fotbal. Ai ocazii, ratezi, și toată lumea rămâne cu ultima impresie, aceea că ai pierdut meciul. Astăzi am avut și puțin ghinion. Portarul lor a avut câteva intervenții incredibile”, a spus Reghecampf, la Telekom Sport. 

Interviul lui Reghecampf, întrerupt de zarva din zona vestiarelor

La un moment dat, interviul lui Reghecamf a fost întrerupt de țipetele din zona vestiarelor. Reporterul a încercat să treacă peste acest moment, argumentând „așa e la fotbal, se mai întâmplă”. Antrenorul Craiovei a fost vizibil deranjat, dar a dus la bun sfârșit dialogul. 

„La golul secund suntem în avantaj, 6 vs 3. Era și luat în marcaj. Suntem cam poeți. Noi invităm adversarul să dea gol, iar lucrul ăsta nu o să se mai întâmple! O să avem săptămâna asta niște discuții. 

O să vedem ce putem face, mai avem nevoie de câțiva jucători. Toată lumea e de acord cu acest lucru, în special patronul echipei. Dar știți că lucrurile astea nu se pot face peste noapte”, a spus Reghecampf, la Telekom Sport. 

Clasament Liga 1: 

Citește mai multe știri din despre CSU Craiova - FC Botoșani:

A uimit Bănia! Gol din „foarfecă” în CSU Craiova - FC Botoșani

Rotaru mai vinde un fotbalist de la CS Universitatea Craiova! » Nu e nici măcar rezervă cu Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  02 August 2021, 13:46

Ar fi o chestie sa plece Jiji la manastire, Rotaru sa-i dea csu lui Mititelu si sa preia fcsb. Cam asa mi se arata mie in zatul de cafea. E cineva acolo sus care face toate jocurile, restul doar niste bieti mascarici care cotizeaza in sistem fara sa-si dea seama ca de fapt sunt niste oameni de paie...

sorinvision
sorinvision  •  02 August 2021, 12:41

Cheia meciului a fost data de incapatanarea cu care cei de la Craiova insista cu fundasul stanga Bancu. Si vor mai pierde puncte pana vor intelege ca ori joaca 5-3-2 si atunci avand 3 fundasi centrali il lasa pe Bancu sa zburde aiurea pe teren sau daca joaca 4-4-2 atunci joaca cu un fundas stanga de meserie si il urca pe Bancu in linia de mijloc. Daca cei de la Craiova urmaresc din nou meciul vor vedea ca in prima repriza Marius Constantin a venit de 3 ori in banda stanga sa acopere flancul lui Bancu si in repriza a 2-a a luat acel cartonas galben tot in banda stanga cand incerca sa acopere zona lasata libera de Bancu. Ai alergat un jucator de 37 ani pe 2 posturi, jucator care a obosit si nu s-a mai putut concentra cum trebuie pe ceea ce avea el de facut si anume sa fie fundas central. La golul 2 al celor de la Botosani, ambii fundasi centrali erau in banda stanga, de ce oare? si l-au lasat pe fundasul dreapta Vladoiu, un jucator de numai 22 ani fata in fata cu experimentatul Papa. In fine, este treaba conducerii, insa nu inteleg frica asta de a nu-l supara pe Bancu. Nota bene, Screciu a jucat mai mult decat bine atunci cand a fost trecut in linia de fund in locul lui Balasa. Poate ar merita sa se incerce un tandem Marius Constantin - Screciu in linia de fund. In atac Markovic este mai in forma decat Koljic si cred ca merita mai multe minute. La fel Dan Nistor este iesit din forma si poate Capatana ar merita mai multe minute. Un mijloc: Vana-Gostavo-Capatana ar fi interesant.

1250984458283448
Catalin Amariei  •  02 August 2021, 10:22
Postat de stefy29 pe 02 August 2021, 09:06

Mai ai putin sa fi mereu cu ei, asta e ultimul sezon al clonei.

Da de ce e ultimul?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează