FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

CSU CRAIOVA - FCSB // Mihai Teja îi face observație lui Corneliu Papură: „La fotbal te uiți ca să mai înveți ceva, nu ca să te relaxezi”

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 15:38

CSU Craiova și FCSB joacă duminică într-un meci pe care formația roș-albastră este obligată să-l câștige pentru a mai spera la titlul de campioană. Dacă roș-albaștrii pierd sau fac egal în Bănie, iar CFR Cluj o învinge luni pe Astra, ardelenii sunt matematic campioni. 

  • CSU Craiova - FCSB este duminică, de la 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Mihai Teja, antrenorul lui FCSB, crede că fanii vor avea parte de un meci spectaculos.

„Va fi un meci frumos, cu o echipă frumoasă, pe un stadion frumos. Sper să fie spectacol. Poate va fi 4-3 pentru noi! Va fi un meci bun.

Mai sunt 3 meciuri și cel mai important este să ni le câștigăm. Dacă vom face asta, vom vedea ce va fi la final. Nu depindem numai de noi. Dar obligatoriu trebuie să câștigăm totul pentru a mai spera la titlu”, a declarat Mihai Teja la conferința de presă.

Mihai Teja: „De la toate partidele ai de învățat”

Mihai Teja a comentat și declarația dată de Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, care a mărturisit că nu s-a uitat la Barcelona - Liverpool 3-0. (Detalii AICI)

„Dacă nu s-a uitat, înseamnă că a avut alte lucruri mai importante. Din asftel de meciuri ai mereu multe de la învățat. De la toate partidele ai de învățat. Și de la Gaz Metan - Hermannstadt poți învăța. La un meci, un antrenor nu se uită pentru relaxare, ci ca să învețe ceva.

Papură este un antrenor tânăr, care-și dorește foarte mult. E greu să schimbi multe lucruri în câteva săptămâni. La Craiova sunt jucători buni, valoroși, care pot face diferența în orice moment. Papură cred că vrea mai mult de la ei, am observat că a schimbat puțin sistemul de joc”, a adăugat Mihai Teja.

Citește și:

Mihai Teja, despre plecarea lui Adrian Stoian: „Ne-am dat seama după două meciuri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
aius
aius  •  05 Mai 2019, 10:58

Se si vede la fcsb lucrul asta!

sorinvision
sorinvision  •  05 Mai 2019, 09:32

Teja se uita la fotbal mai mult decat Papura insa in intelege absolut nimic. Unde mai pui care are nevoie si de translator care sa-i traduca mutarile decise ioj timpul meciului de antrenorul Becali. Papura in timp ce se uita la snookers a prins lotul national pentru Campionatul Mondial din 1994, atunci cand Romania a avut cea mai buna generatie din istorie. In anul de gratie 1994 "antrenorul" Teja care se uita la fotbal privea lung pe drum si exclama: "Mama trec soldatii!" :)

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  04 Mai 2019, 21:17

Ca să învețe ceva de la stâna ta , se uită la sărituri în apă ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează