INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - KF LACI

CSU Craiova - KF Laci 0-1 la general Reghecampf, după debutul ratat la CSU Craiova: „Aici am ajuns!” + a găsit momentul-cheie din meciul cu Laci

După 0-1 în Albania și 0-0 pe „Oblemenco”, CSU Craiova a fost eliminată din Conference League de KF Laci. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, nu face o dramă din debutul ratat în Bănie.
După 0-1 în Albania și 0-0 pe „Oblemenco”, CSU Craiova a fost eliminată din Conference League de KF Laci. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, nu face o dramă din debutul ratat în Bănie.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 23:45 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 00:19

După 0-1 în Albania și 0-0 pe „Oblemenco”, CSU Craiova a fost eliminată din Conference League de KF Laci. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, nu face o dramă din debutul ratat în Bănie.

  • E doar a 2-a oară în istoria fotbalului când o echipă românească este eliminată de o formație din Albania, prima fiind în sezonul 86/87 din Cupa Cupelor, "17. Nentori" Tirana – Dinamo 1-0 / 2-1

Toate detaliile despre CSU Craiova - KF Laci, AICI!

„În seara asta a fost un meci special, veneam după o înfrângere cu 0-1 din tur. Le-am spus jucătorilor că nu ne va fi ușor, ei au fotbaliști luptători. Nici noi nu aveam soluțiile să desfacem jocul, aveam accidentați, Cicâldău nu mai este, dar nu vrem să ne scuzăm.

Am avut câteva ocazii. Dacă marca Koljic în prima repriză, meciul era altfel. Acolo a fost șansa noastră să intrăm în cursa calificării. Vom face o analiză, avem meci în două zile. E început de campionat, o să încerc să-i îmbărbătez și să creez o echipă care luptă, aleargă și face tot ceea ce poate pentru a câștiga un meci. 

Cu public, poate era o situație mai fericită pentru noi. Duminică avem un meci greu, voi sta de vorbă cu jucătorii, să-i aduc la un nivel la care ne vom bate de la egal la egal cu oricine. Dacă echipele din România au pierdut cu aceste formații în Europa, asta e, înseamnă că aici am ajuns, asta-i realitatea”, a declarat Reghecampf la Look Sport+.

Reghecampf, după debutul ratat la CSU Craiova: „Aici am ajuns!” + a găsit momentul-cheie din meciul cu Laci

Statisticile meciului via sofascore.ro

România, zi catastrofală în Conference League!

La începutul săptămânii, România avea 4 reprezentante în cupele europene. Am mai rămas doar cu una, după ce, pe rând, FCSB, Sepsi și CS Universitatea Craiova au spus adio Europei. CFR Cluj, calificată deja în grupele Conference League, va evolua în turul 3 preliminar UCL cu Young Boys.

KF Laci, no-name!

Laci este o formația albaneză lipsită de glorie, fără vreun titlu în palmares. Prima apariție în preliminariile cupelor europene a avut loc în sezonul 2010/2011. S-a soldat cu o eliminare rușinoasă, 1-8 la general, în fața bielorușilor de la Dnepr Mogilev. Din acel moment și până la dubla cu CSU, Laci a disputat 21 de meciuri în cupele europene.

Nu a izbutit niciodată să marcheze mai mult de 2 goluri într-o dispută, deși adversarele au fost modeste, precum Differdange (Luxemburg), Inter Baku (Azerbaijan), Podgorica (Muntenegru) sau Keșla (Azerbaijan). Până s-o întâlnească pe Universitatea Craiova, Laci câștigase doar două partide:

  • 1-0 cu Anorthosis Famagusta, acasă, în turul 1 preliminar al sezonului 2018/2019 din Europa League
  • 1-0 cu Podgorica, acasă, în turul 1 preliminar al actualei ediții de Conference League

Citește mai multe știri despre CSU Craiova:

Transferul lui Cicâldău, pus la îndoială: „Nu știu ce le face Giovanni! N-a realizat nimic”

Ilie Dumitrescu, all-in pe primul transfer reușit de Reghe la Craiova: „Cred foarte mult în jucătorul ăsta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
stargate
stargate  •  30 Iulie 2021, 12:53

un antrenor umflat cu pompa Reghe daca era ceva de capul lui mai antrena pe la arabi... ca de altfel majoritatea antrenorilor romani licente pro date la apelul de seara

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  30 Iulie 2021, 10:51

Incrementa (fosta-i lele cat ai fost, in comunism) et decrementa (pana la mocirla cleioasa) asta e footbalul actual. Normal cu fotbalisti facuti in scoli sub cortina fara examene de atestare, cu antrenori cu diploma Pro mai mult daruita de cat meritata, cu privatizari de echipe facute la repezeala pe ochi frumosi si acte frauduloase, cu patroni care au falimentat toata elita echipelor ce facusera performanta inainte de *89 aici se ajunge. Cat a fost in tara Reghe era cunoscut ca antrenor exigent de la pregatire, hrana, medicamentatie si viata extrasportiva (doar va ziceti profesionisti!!). Ramane ca patronul sa bage mana in buzunar sa aduca jucatori ,sa schimbe aproape toti jucatorii actuali fricosi, increzuti ,lanesi ,cu joc la alibi si sa nu mai ia in brate jucatorii care gresesc.

sibelius
sibelius  •  30 Iulie 2021, 10:00
Postat de calinescu_ pe 30 Iulie 2021, 08:24

Gup infractional organizat care a distrus fotbalul romanesc in frunte cu Gigi Becali , Reghemcapf si acolitii lor. Ce antrenor e Reghe cand el a obtinut rezultate doar cu pungulitele lui Tomy ???? Gigi Becali a facut profit din fotbal doar cand l-a avut la echipa pe Tomy ...!!! Cand totul e minciuna si prefacatorie asata e rezultatul final = dezastru. Radoi este si el o unealta stricata a lor ...!!!!!

Deci Tomy a stat 15 ani la FCSB? Si asta care a venit anul trecut e un Tomy fals?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează