FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL

CSU CRAIOVA - VIITORUL // FOTO Bătaie între olteni în fața restaurantului lui Gică Craioveanu » Ultrașii lui CSU s-au încăierat cu fanii echipei lui Mititelu

Scaunele de la mesele localului lui Craioveanu sunt la pământ după bătaia dintre suporteri // Captură Pro x
Scaunele de la mesele localului lui Craioveanu sunt la pământ după bătaia dintre suporteri // Captură Pro x

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 20:02

CSU Craiova și Viitorul se luptă în această seară, de la ora 21:00, pentru locul 3 în play-off, poziție care asigură prezența în cupele europene. Cu două ore înainte de meci, oltenii s-au luat la bătaie între ei.

În centrul orașului Craiova, în fața restaurantului manageriat de Gică Craioveanu și Calancea, a avut loc o bătaie între ultrași, anunță Pro X. Suporterii lui CSU Craiova și cei ai lui FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu din Liga 3, s-au bătut între ei.

Luptă pentru Europa

CSU Craiova poate obține calificarea în Europa League în această seară. Oltenii sunt la egalitate de puncte cu Viitorul înaintea meciului direct din ultima etapă, dar au nevoie de un succes pentru a încheia sezonul pe locul 3. În caz de egalitate în meciul din această seară, Viitorul va fi avantajată pentru că oltenilor le-au fost rotunjite punctele când au intrat în play-off.

Meciul dintre CSU Craiova și Viitorul poate fi urmărit AICI!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
robotucigas
robotucigas  •  22 Mai 2019, 16:25
Postat de fabius_2014 pe 19 Mai 2019, 12:30

Ultrasii din Peluza Sud, loiala familiei Mititelu, au atacat cu salbaticie persoanele care se aflau in restaurantul lui Craioveanu. Asta e stirea corecta.

Adica! Ce vrei sa spuneți prin clona? Toate sunt clone, iar suporteri lui Csuc vor doar sa vadă fotbal. Este cineva de vina pentru că mititelu nu a făcut ce trebuia, când a trebuit. Sa fim serioși, dacă făcea echipa când a zis Olguța era el în liga 1. Suporteri care fac prosti, aceștia sunt pe interese. Nu mai sunt suporteri, suporterul privește o partidă de fotbal, nu bate alți oameni. Sa dea Dumnezeu ca mititelu sa aibe finanțe sa o ducă în A, za o poate menține acolo. Dar terenurile la un momendat se vor termina, apoi finanțare de unde? Sa fim oameni și sa gândim în ansamblu! Cei ce cauta scandal nu mai sunt suporteri

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  19 Mai 2019, 19:34

Susținătorii rușinii fotbalului românesc fără istorie și palmares băgată ilegal direct in liga a doua și-au arătat iar adevărata față.Au sărit la bătaie și după ce au incasat-o zradvan și pe teren și în afara lui acum se dau victime.L-au umplut de sânge la Mediaș pe acel om și pe copilul lui dar instituțiile statului au mușamalizat totul.

fabius_2014
fabius_2014  •  19 Mai 2019, 12:30

Ultrasii din Peluza Sud, loiala familiei Mititelu, au atacat cu salbaticie persoanele care se aflau in restaurantul lui Craioveanu. Asta e stirea corecta.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close