FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, AZI, 20:00, DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Cu 1 euro poţi vedea Steaua - Rapid online » Ce trebuie să faci

Duelul dintre stelişti şi rapidişti poate fi văzut şi online, pe site-ul dolcetv.ro
Duelul dintre stelişti şi rapidişti poate fi văzut şi online, pe site-ul dolcetv.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 18:31

Microbiştii care nu sînt abonaţi la distribuitorii de cablu ce oferă postul DolceSport au posibilitatea să vadă derby-ul Steaua - Rapid online, pe site-ul dolcetv.ro

Doar 20% dintre români vor putea urmări la TV încleştarea dintre roş-albaştri şi trupa din Giuleşti. Steaua - Rapid e primul derby bucureştean transmis în direct de Dolce Sport. Doar 1,2 milioane de români vor avea posibilitatea să vadă în direct partida de diseară. Adică numărul total de clienţi ai platformelor DolceSport, NextGen şi Boom, singurele care transmit postul respectiv.

Ce altă variantă există pentru microbiştii care nu pot vedea meciul la TV? Site-ul dolcetv.ro oferă posibilitatea de a urmări derby-ul Steaua - Rapid online în schimbul a 1 euro.

Cum se procedează:

1. Accesezi site-ul dolcetv.ro
2. Te înregistrezi pe site, folosind un cont de mail personal
3. Îţi încarci contul cu o sumă pe care o alegi, în funcţie de varianta de abonament la care optezi
4. Alegi o variantă de abonament din secţiunea abonamente, după ce te-ai înregistrat: 1 euro pentru o zi, 4 euro pentru o lună, 12 euro pe 6 luni. Atenţie! pachetul sport, prin care poţi viziona Steaua - Rapid e disponibil doar pentru utilizatorii din România
5. După ce te-ai abonat, poţi viziona DolceSport online pe o perioadă la care optezi. Pentru a vedea doar derby-ul Steaua - Rapid din această seară, e de ajuns alegerea unui abonament pentru o zi, de 1 euro.

 

IMPORTANT: pentru un user nou care nu e abonat Romtelecom, nu există varianta de a alimenta contul cu mai puţin de 5 euro! Aşadar, dacă vrei să vezi doar meciul din seara asta, plăteşti 5 euro (plus TVA dacă alegi să te abonezi prin sms sau telefon) şi îţi mai rămîn apoi în cont 4 euro pe care îi poţi folosi pentru a vedea un alt eveniment sportiv sau un film.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
criselly99
criselly99  •  24 Octombrie 2011, 22:49

hehehe cred ca doar taranii au pus botul...si-avem multi caci 5teaua are multi admiratori :)))

 •  24 Octombrie 2011, 21:16

Vai vai ce oferta.....nu as da nici 1 leu sa vad meciul asta

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  24 Octombrie 2011, 20:30

Penru cei care inca ne considera imbecili... ca suntem de acord sa platim sa vedem meciul... > Aflati ca am testat mai devreme si pe dolce.ro cu 1 euro platit dar si pe celeltlate siteturi de rahao. Diferenta este ca de la pamant la cer. Pe stieurile de gen "streaming" imaginea e proasta, sunetul e cum e, se incarca greu si nu merge decat cateva minute dupa care tre' sa dai iar conectare, timp in care, nu-i asa...se pot intampla multe. > Deci stimati concetateni si conlcuitori ai patriei, haideti, ca mai avem un pic pana ajungem si noi in randul lumii, in randul europenilor care "pay per view" este ceva banal, aproape de cand lumea!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close