FOTBAL  »  LIGA 1  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-1

Cu ce i-a surprins FCSB pe craioveni după pauză: "E o seară tristă pentru noi"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 22:46

Alexandru Băluță s-a arătat de-a dreptul șocat după lovitura primită de Andrei Ivan în prima repriză a meciului pierdut cu FCSB, 0-1, de la Bălașa.

"M-am speriat când am văzut ce s-a întâmplat cu Andrei Ivan, e un jucător important. Mă bucur că nu are nimic", a declarat Băluță la TV Digi Sport.

Fotbalistul lui CSU Craiova în vârstă de 23 de ani a vorbit și despre partida pe care echipa sa a pierdut-o după unicul gol marcat de Gnohere, în minutul 73.

"E o seară tristă pentru noi. Am fost prea încrezători. Prima repriză am dominat. Suferim în fața porții. În partea a doua adversara noastră a fost peste noi. Ne pare rău pentru suporteri. Trebuie să muncim mai mult, iar la meciul următor să dăm mai mult pentru a câștiga.

FCSB ne-a surprins în a doua repriză că a avut o posesie mai bună, mai multe ocazii. Nu căutăm motive pentru această înfrângere, trebuie să tragem mai mult la antrenamente și să câștigăm meciurile următoare", a adăugat Alexandru Băluță.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (1)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  10 Aprilie 2017, 08:34

După Torje, aţi găsit un alt pitic care se dă filozof după ce nu face nimic pe teren. De fapt, ÎN teren...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează