FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 2-0

Cum a văzut Hagi al 3-lea eșec din ultimele patru meciuri + Declarația serii referitoare la Pecanha

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 22:56

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, s-a arătat dezamăgit de evoluția propriei echipe după ce a fost învinsă de Astra, scor 0-2.

Antrenorul Viitorului a explicat și de ce a început în poartă cu Tordai, în locul brazilianului Pecanha, pe care l-a lăsat în afara lotului.

"Am avut în teren jucători tineri, care au greșit, dar asta e. Ei au fost mai experimentați și au profitat. Noi am dominat meciul, dar trebuie să ai ceva în plus pentru a câștiga meciul. Trebuie să fim mult mai agresivi.

Nu sunt mulțumit de anumite lucruri, dar mergem înainte. Am ales să-i dăm o săptămână pauză lui Pecanha să reflecteze. De săptămâna viitoare vom vedea pe cine contăm. Noi nu ne mai gândim la titlu pentru că nu avem valoarea necesară", a declarat Gheorghe Hagi la Digisport.

"Sperăm ca în meciul viitor să câștigăm. Suntem cu toții supărați. E o supărare normală, dar de mâine începem să ne gândim la Târgu Mureș. Astra e o echipă foarte bună pe contraatac, are jucători foarte talentați. Noi jucăm destul de bine, dar trebuie să fim mult mai atenți în ultimii 30 de metri pentru că nu marcăm. Diferența a fost făcută de greșelile noastre. Trebuie să fim mult mai atenți pe faza de apărare"   Ianis Hagi 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
dubluv
dubluv  •  06 Martie 2016, 11:30

arbitrajul? nimic? ce o fi cu Hagi?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  06 Martie 2016, 10:22
Postat de bettina46 pe 06 Martie 2016, 08:55

HAgi a gresit in pauza competitionala cind a tranferat pe cei mai buni jucatoriai sai! Inseamna ca nu are ochi,sau a facut-o deliberat!

Nu fi copil. Pe hagi nu-l intereaza competita sportiva. E bagat in fotbal sa urmeze constincios ordinele stapanilor lui de la fcsp El cum are un jucator care loveste mingea, l-a vandut a doua zi, el nu are treaba cu profesionalismul, e de umplutură, un mojic care strica competitia si face blaturi pe banda rulanta. El sta in fotbal doar ca aici poate face blaturi, de ce crezi ca nu pleaca in alta parte ?!

bettina46
bettina46  •  06 Martie 2016, 08:55

HAgi a gresit in pauza competitionala cind a tranferat pe cei mai buni jucatoriai sai! Inseamna ca nu are ochi,sau a facut-o deliberat!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează