FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum arată bolidul de lux pe care Florinel Coman îl conducea fără permis » Iubita fotbalistului, aproape goală lângă mașina care ascunde sute de cai putere

Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman / Sursă foto: Instagram +15   FOTO
Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 20:27 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 21:32

Florinel Coman (22 de ani) a comis-o, chiar într-un moment în care forma sa sportivă e una îngrijorătoare. „Perla” lui Florinel Coman s-a ales cu dosar penal, după ce a fost surprins gonind pe A2 cu 165 km/h și fără permis de conducere.

  • Fotbalistul de pe urma căruia Gigi Becali speră să se îmbogățească a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”, potrivit antena3.ro.
  • În momentul în care i s-au cerut actele, acesta nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! În schimb, Coman le-a prezentat polițiștilor un document care atestă că ar avea un permis auto dobândit în Ucraina.

Fără să dețină un permis de conducere valabil în România, Florinel Coman nu a ezitat să investească într-un bolid de lux. Acesta deține un Audi A7 pentru care ar fi plătit, spun apropiații acestuia, peste 25.000 de euro.

În timpul lor liber, mașina de zeci de mii de euro a fost una dintre principalele atracții pentru Florinel Coman și Ioana Timofeciuc. Iubita starului fecesebist chiar s-a fotografiat în preajma bolidului în ipostaze sexy.

Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO
  • Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images

250 km/h este viteza maximă pe care o poate atinge un Audi A7, mașina condusă de Florinel Coman. Ea ajunge la 100 km/h în 6.5 secunde și ascunde sub capotă peste 200 de cai putere, în funcție de modelul producătorului de automobile din Germania. 

Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Dosar penal pentru Florinel Coman

Florinel Coman a fost surprins cu 165 de kilometri pe oră în drum spre București, iar în momentul în care i s-au cerut actele, nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! Ca atare, Coman s-ar fi ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Ce riscă Florinel Coman

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

Art 335 din Codul Penal

Dosar penal pentru Florinel Coman. Comunicatul poliției: 

La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist. 

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor.

Perioadă de coșmar pentru Florinel Coman

  • Florinel Coman a înregistrat deja 11 etape la rând fără gol! A marcat o singură dată în Liga 1 în stagiunea curentă, într-o victorie cu UTA, cu 3-0.
  • De trei ani nu i s-a mai întâmplat să joace atât de mult fără să semneze vreun gol. În primul sezon al lui la FCSB, Coman a bifat 13 runde din campionat în care nu a înscris.

Dosar penal pentru Florinel Coman! Fără permis, vedeta lui FCSB a gonit pe autostradă cu 165 km/h » Reacția lui Gigi Becali

Gigi Becali, declarații scandaloase în „cazul Florinel Coman” » Cum vrea să-l scape de dosar penal: „Merg la judecător și îi spun asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
tricisport
tricisport  •  24 Februarie 2021, 22:32

Florinele, cum se spune in limba ucraineana: "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani." Sau "Crezi ca te va astepta iubita intre unu si cinci ani?"

mamaya
mamaya  •  24 Februarie 2021, 15:02

masina sh, carnet sh, iubita sh, echipa sh... asa e el, modest ;)

mamaya
mamaya  •  24 Februarie 2021, 14:53

masina sh, carnet sh, iubita sh, echipa sh... asa e el, modest ;)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close