FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Hermannstadt a anunțat pe ce stadion va evolua în noul sezon de Liga 1

Hermannstadt, Foto: Imago Images
Hermannstadt, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2022 12:52 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 13:35

Hermannstadt a revenit în Liga 1, însă nu va putea găzdui meciurile de „acasă” pe stadionul din Sibiu, din cauza lucrărilor de modernizare. Clubul a anunțat arena pe care va evolua în noul sezon.

Sibienii au prelungit contractul pentru a continua să joace partidele de pe teren propriu la Mediaș, „până când Stadionul Municipal din Sibiu va fi disponibil pentru partide oficiale”.

Chelsea a decis să-l ia pe Ronaldo » Oferta pusă pe masă de londonezi
ANGLIA
Chelsea a decis să-l ia pe Ronaldo » Oferta pusă pe masă de londonezi

Hermannstadt va juca meciurile de acasă la Mediaș

„Începutul sezonului 2022-2023 de Liga 1 ne va regăsi (tot) pe Stadionul Gaz Metan Mediaș, adică acasă, într-un fel, în județul Sibiu. Datorită lucrărilor de modernizare de la Stadionul Municipal Sibiu, echipa noastră este nevoită să joace din nou meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă. 

Prin urmare, rămânem iar în județul Sibiu, la vecinii de la Gaz Metan, până când Stadionul Municipal din Sibiu va fi disponibil pentru partide oficiale”, se arată în comunicatul celor de la Hermannstadt.

„Roș-negrii” sunt nevoiți să își dispute meciurile de pe teren propriu la Mediaș, având în vedere faptul că stadionul din Sibiu este în plin proces de modernizare.

Conducerea A.F.C.Hermannstadt (re)transmite mulțumiri conducerii C.S.Gaz Metan Mediaș pentru sprijinul demonstrat prin fapte în ultimele două sezoane. Ne exprimăm public regretul retrogradării clubului Gaz Metan, fiindcă ne-am fi dorit să ne reîntâlnim în Liga 1. De asemenea, mulțumim tuturor celor care s-au implicat în prezența noastră la Mediaș prin toate demersurile necesare.

- comunicat Hermannstadt

Când ar putea fi gata stadionul din Sibiu

Lucrările de modernizare de la stadionul din Sibiu sunt în toi, iar arena ar putea fi gata în luna octombrie a acestui an.

Lucrările avansează constant. Constructorul arenei a publicat imagini cu stadiul lucrărilor de la stadion. Noua tribună și peluzele sunt aproape gata, de asemenea vestiarele sunt și ele finalizate.

+22 FOTO

Stadionul din Parcul „Sub Arini” va ajunge la o capacitate 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP. Arena va avea și o sală de atletism, care va fi amplasată sub actuala tribuna 2. Sala de box va fi la parter, unde vor fi amplasate și spațiile de alimentație publică.

Suprafața de joc va avea 105 metri lungime pe 68 lățime, cât cea de pe Camp Nou. Gazonul va fi natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cât rezistă Balint la Craiova? Antrenorul încearcă să „spargă” o tradiție neagră

Atac fără rețineri, în direct: „Ei au distrus Dinamo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
razvan99x
razvan99x  •  07 Iulie 2022, 15:33

la cum se misca lucrurile la stadion il termina in vara anului 2023 cand echipa ar putea juca dinou in liga 2 sau deloc

ionutplural
ionutplural  •  07 Iulie 2022, 15:08

Prin Ianuarie - februarie o sa fie gata, cu toate avizele luate, ce tot se lauda ca in octombrie? Nu ii crede nimeni :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close