FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Cum l-a păcălit MM pe Gigi Becali să-l ia pe Levy: "Mi-a zis că ştie româneşte, altfel nu-l mai aduceam"

Gigi Becali spune că Mihai Stoica i-a ascuns faptul că Levy nu ştie romîneşte
Gigi Becali spune că Mihai Stoica i-a ascuns faptul că Levy nu ştie romîneşte

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 20:19

Gigi Becali aşteaptă o îmbunătăţire în jocul Stelei încă de la primul meci cu Ilie Stan pe bancă. Becali a început să dezvăluie şi ce îi reproşează lui Mihai Stoica: fostul manager al roş-albaştrilor l-a convins că Ronny Levy ştie româneşte, chiar dacă nu era adevărat

"MM mi-a zis că Ronny Levy ştie limba română, pe urmă am aflat că nu ştie. Dacă aş fi ştiut că nu ştie româneşte, nu-l mai aduceam. E altceva cu un antrenor care vorbeşte româneşte cu jucătorii", a declarat Gigi Becali la Premium Liga, pe GSP TV.

Patronul Stelei e convins că Ilie Stan va schimba mult în bine jocul echipei sale: "O să-i batem pe Maccabi Haifa în ambele meciuri. Noi avem acum un antrenor care va juca fotbal. Cu Levy, jucătorii oboseau degeaba alergînd, o să vedeţi acum cu Oţelul dacă sînt jucătorii valoroşi. Dacă au un antrenor care ştie ce să le ceară vom vedea dacă Steaua are fotbalişti care pot plimba mingea, dă-o naibii de minge!

O să vedeţi că Steaua are lot valoros. Eu am luat doar un jucător de la o retrogradată, pe Mihai Costea. Şi Prepeliţă, care a venit de curînd".

Steaua a transferat 6 jucători de la echipe retrogradate: Florin şi Mihai Costea, Iliev, Prepeliţă, Rusescu şi D. Popa.

Gigi Becali a explicat de ce Steaua a rămas descoperită pe postul de fundaş dreapta, vina fiind tot a fostului manager: "Eu am vrut să-l aduc pe Ogăraru, dar MM mi-a zis că dacă vine Ogăraru, pleacă el. Şi l-a adus el pe Emeghara, pentru a avea o rezervă ".

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (9)
chermelin
chermelin  •  03 Octombrie 2011, 19:45
Postat de viezure pe 02 Octombrie 2011, 02:35

atricol de doi lei... insa intr-adevar el nu putea sa-i behaie direct lui Levi, europarlamentar agramat care nu-si stapaneste nici macar limba proprie.

depinde cum privesti lucrurile. articolul este de doi lei, in schimb faptul ca levy nu stia limba romana a adancit prapastia intre el si jucatori. fotbalul nu este o stiinta fixa unde nu trebuie sa stii o anumita limba, trebuie sa stii doar formulele, fotbalul inseamna si relatii inter umane, iar acestea nu pot fi consolidate cand nu se vorbeste aceasi limba cu jucatorii. Sa nu-mi dai exemple de afara, ca nu tine, nu este acelasi lucru.

chermelin
chermelin  •  03 Octombrie 2011, 19:39

MEME TAMPITULE, CAND TE-AM SUNAT SI M-AM OFERIT SA FIU TRADUCATOR PENTRU Levy LA URZICENI, M-AI REFUZAT, ZICANDU-MI CA TOTI STITI ENGLEZA. DAR PE JIJI DE CE L-AI MINTIT CA LEVY STIE ROMANA?

viezure
viezure  •  02 Octombrie 2011, 02:35

atricol de doi lei... insa intr-adevar el nu putea sa-i behaie direct lui Levi, europarlamentar agramat care nu-si stapaneste nici macar limba proprie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează