FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cum l-a ţepuit Copos pe Boloni: l-a chemat degeaba la Bucureşti

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2011 18:52

Devenit unul din cei mai bine cotaţi anternori români în Europa, lui Ladislau Boloni i s-a refuzat în două rînduri revenirea în campionatul intern. Antrenorul lui PAOK şi-a exprimat disponibilitatea de fiecare dată, însă în fiecare caz s-a lovit de lipsa de seriozitate a patronilor de pe plaiuri mioritice.

Boloni a povestit la DigiSport două episoade inedite, cînd i s-a refuzat practic revenirea în fotbalul românesc.

Primul episod s-a petrecut în 2008, cînd George Copos l-a chemat la Bucureşti ca să preia Rapidul, imediat după demiterea lui Mircea Rednic. Surpriză însă, a venit la Bucureşti degeaba pentru că patronul rapidist l-a numit pe Peseiro ca principal.

"Am vorbit cu domnul Copos dar pînă am ajuns eu la Bucureşti ca să discutăm ultimele detalii şi să semnăm contractul, Copos angajase deja pe altcineva. A fost o situaţie delicată. Partea bună a fost că am semnat apoi cu Standard şi acolo am făcut treabă bună", a povestit Boloni.

Celălalt episod s-a petrecut chiar în această vară, cînd Boloni a fost aproape de a prelua Steaua. S-a izbit însă de nerăbdarea lui Becali, care s-a grăbit să-l numească pe Ronny Levy pe bancă.

"Am avut un contact cu domnul Stoica, şi-a exprimat dorinţa de a mă pune antrenor, mi-a spus cum vede el această colaborare. Dar au fost anumite lucruri delicate la Steaua şi în acelaşi timp a menţionat că este o decizie pe care trebuie s-o iau de urgenţă. Nu am ajuns pînă în momentul de a alege pentru că nu am apucat să-mi exprim doleanţele şi nici nu am apucat să le povestesc ideea mea", a mai spus Boloni.

Cu Boloni pe bancă, PAOK Salonic ocupă poziţia a patra în clasamentul primei ligi din Grecia, avînd 11 puncte strînse după 7 etape, la două puncte în spatele liderului Atromitos

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
alecsss
alecsss  •  30 Octombrie 2011, 08:16
Postat de seagold pe 29 Octombrie 2011, 21:35

titlul corect era: "cum l-au tepuit jiji si copos pe boloni", impartialilor! cand e vorba de comentariu negativ, jijica iese din planul ghesepe... va mai ramane sa behaiti in cor "zernalistilor" !

Titlul corect era "Cum ii exaspereaza Boloni pe toti cu lalaiala si "punerea detaliilor la punct",incat dupa niste luni de asteptat raspunsu',isi iau alt antrenor".Eu cred ca asta-i titlul/mesajul corect.Boloni nu doar de la Cops si Becali au luat astfel de "tepe",ci de la mai multi.Deci problema e in alta parte.

spivak
spivak  •  30 Octombrie 2011, 00:15

Boloni Laszlo minte cu neruşinare. Peseiro a fost angajat la vreo 2 săptămâni după ce Taher anunţase presa că a renunţat să mai discute cu Boloni. După Boloni au mai fost în tratative un neamţ şi un italian. Abia pe urmă a venit Peseiro. La modul infect în care a plecat de la Naţională, ce te poţi aştepta de la individul ăsta?

giussybaratky23
giussybaratky23  •  30 Octombrie 2011, 00:03
Postat de imperator pe 29 Octombrie 2011, 19:34

dar de ce ciorile sunt negre ? :)

Pt ca oile care tin cu steaua au mitea creata!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează