FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali pregătește reluarea antrenamentelor: „Clinica mea face deja teste pentru coronavirus. Am vorbit cu băieții”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 19:50

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, vine cu o variantă nouă pentru reluarea antrenamentelor echipei. Jucătorii ar putea fi testați împotriva coronavirusului, apoi să se reunească la baza din Berceni. 

„Clinica mea face deja teste pentru coronavirus, am cumpărat vreo 2.000 de teste. În funcție de ce va hotărî UEFA, am înțeles că vor să se joace toate meciurile, vedem perioada optimă când începem. Am vorbit cu jucătorii, le facem testele de coronavirus și intră în carantină la baza sportivă de la Berceni. Ca și cum ar sta acasă. Acolo fiecare are camera lui, intră cu bucătarul, cu toată lumea în carantină. Nu va fi nicio problemă”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

„La noi mai durează două, trei săptămâni situația. Am putea începe și în luna mai. Depinde de ce vor spune Italia și Spania, ele vor hotărî. A vorbit Argăseală la Asociația Cluburilor Europene și asta i-au zis”
- Gigi Becali 

VIDEO / Klaus Iohannis, mesaj pentru români

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Surpriză în contracte! Clauza trecută de Gigi Becali în noile acorduri cu salarii înjumătățite

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
2457921934218538
Constantin Nica  •  31 Martie 2020, 05:43
Postat de valyomanid4 pe 30 Martie 2020, 22:48

Autorule, cum arata testele IMPOTRIVA coronavirusului..?:))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanid4
valyomanid4  •  30 Martie 2020, 22:48

Autorule, cum arata testele IMPOTRIVA coronavirusului..?:))))))

234566567726506
Ion Vlad  •  30 Martie 2020, 22:32

Ba becali la cât de prost ești și la cât *** mănânci chiar o sa intre oile tale in cantonament

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează