FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL 1-1

Cum văd clujenii arbitrajul lui Haţegan la CFR - Petrolul 1-1 » Cadu: "O ruşine!" :O

Cadu (dreapta) a contestat deciziile de aseară ale lui Ovidiu Haţegan
Cadu (dreapta) a contestat deciziile de aseară ale lui Ovidiu Haţegan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 13:30

Căpitanul echipei CFR Cluj, Cadu, s-a declarat nemulţumit de arbitrajul lui Ovidiu Haţegan la partida cu Petrolul, scor final 1-1. Portughezul a catalogat prestaţia "centralului" din Arad drept "o ruşine".

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI CFR CLUJ - PETROLUL 1-1!

"E o ruşine pentru fotbalul românesc! Toată lumea a văzut ce s-a întîmplat în această seară. A fost henţ clar la ei în careu, nu înţeleg de ce nu a dat penalty arbitrul. Am pierdut două puncte astăzi", a spus Cadu la DigiSport 1.

"I-am spus arbitrului că nu înţeleg de ce jucătorii Petrolului stăteau tot timpul pe jos. Se simţeau rău? Sînt confuz, nu am mai văzut aşa ceva", a spus şi portarul Beto.

"Se vede cînd cineva arbitrează cu două unităţi de măsură diferite.  Haţegan a judecat diferit două situaţii asemănătoare. Henţul din careul lor a fost mult mai clar decît la Peralta. Am avut un gol valabil anulat aiurea, nu a fost nici henţ, nici ofsaid", a spus Arpad Paszkany după meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
misucfr
misucfr  •  07 Octombrie 2011, 14:06

Eu chiar cred ca cei care comenteaza despre CFR nu au vazut meciurile sau sunt ipocriti. Au fost furati pe fata , mai ales in ultimii 2 ani.

rbkwowcs
rbkwowcs  •  04 Octombrie 2011, 23:23
Postat de re.mus pe 03 Octombrie 2011, 16:50

ALO, confratilor romani! Nu ma faceti sa-mi fie iar rusine ca sunt roman. CFR a fost si in sezoanele trecute furata, doar ca NU A COMENTAT deciziile luate contra lor!!! Parsivul Craciunescu intentionat prezenta DOAR erorile pro CFR!!! Va treziti sa va dati cu parerea manipulati fiind si de presa anti-oricine "fura" titlul lui steaua. Va treziti sa comentati aiurea fara sa fi urmarit meciurile CFR-lui pt a avea o parere obiectiva! CFR a fost si este cel mai curat club!!! O spun statisticile reale, nu minciunile expertilor in manipulare, plinilor de ura si a finantatorilor care isi ascund propriile hotii!!! CHIAR ESTI NESIMTIT.

CFR-este cel mai curat club..atunci cand bianca dragusanu e fecioara..

elsopotyi
elsopotyi  •  04 Octombrie 2011, 09:44

IN TARA UNDE CONDUCE MAFIA, HAHAITUL LUI GIGI SI POVESTILE LUI PORUNBOIU SI INKU IN FOTBAL NU POTII AVEA SURPRIZE.ASTA E ROMANIA RASUL TUTUROR LA TOATE POSTURILE DE TV DIN LUME.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează