FOTBAL  »  LIGA 1  »  

"Curaj"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2007 00:00

Izvoranu se declara mindru ca a ajuns la Dinamo si a afirmat ieri ca a oferit o proba de tupeu acceptind concurenta din cadrul echipei campioane. Ultima achizitie a ros-albilor, Silviu Izvoranu, a ajuns luni noaptea in cantonamentul de la Flachau. Imediat, i s-a dat echipamentul cu numarul 28, pe care il va purta la gruparea din stefan cel Mare. Fotbalistul a marturisit ieri ca s-a acomodat rapid: "Am stat citeva ore in preajma noilor mei colegi si cred ca e cea mai buna atmosfera care poate exista la o echipa in Romania". Auzind declaratia, Rednic a fost surizator: "Este atmosfera buna datorita antrenorului".

Izvoranu a fost prezentat, oficial, ieri dupa-amiaza. "Este o onoare sa lucrez cu Mircea Rednic si alaturi de fotbalisti valorosi. Sper sa demonstrez ca am valoare de Dinamo. Este un salt imens in cariera mea, intrucit vin de la o echipa care este mai slab cotata. si pot spune ca am avut curaj sa vin la Dinamo, unde este o concurenta de Champions League. Dar eu cred in valoarea mea", a declarat jucatorul transferat de la Poli Timisoara.

"De un an incercam sa-l transferam pe Izvoranu. Le multumesc actionarilor ca au reusit sa-l cumpere!"
Mircea Rednic

Pus pe glume
Antrenorul campioanei a fost in verva ieri. Cind Izvoranu a fost intrebat ce i-au spus noii coechipieri cind l-au vazut in cantonament, avind in vedere concurenta de la Dinamo, Rednic i-a luat cuvintul din gura fotbalistului. "Ce sa-i zica? ", s-a amuzat tehnicianul. "A fost OK la sosire, deja imi place foarte mult la Dinamo", a comentat Silviu. Apoi, Rednic l-a complimentat: "Izvoranu este util, polivalent, poate sa joace si fundas central, si stinga, si mijlocas defensiv. Ii urez succes si sa fie constient ca are mult de munca!".

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează