FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Curtat de CFR, Tiribocchi costă 4 milioane şi e dorit de Sevilla, Napoli şi Udinese

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2010 00:00

Italianul Tiribocchi (32 de ani) e tot mai departe de campioana CFR Cluj. Vîrful Atalantei este curtat de Sevilla, Udinese şi Napoli, iar şefii clubului i-au fixat un preţ de 4 milioane de euro.

Mai mult, pe fir par să fi intrat Parma şi Cesena, astfel că şansele ca Tiribocchi să ajungă în Gruia sînt minime. Chiar şi aşa, atacantul italian e tentat să negocieze şi cu şefii lui CFR:

"Trebuie să spun încă din start că nu am discutat cu nimeni din conducerea celor de la CFR. Este o informaţie neaşteptată, dar pe care am primit-o cu braţele deschise, cu entuziasm.

Pentru mine ar fi extraordinar să pot evolua din nou în Ligă. În urmă cu cîţiva ani am evoluat în preliminariile acestei competiţii, pentru Chievo.

Echipele româneşti au făcut în ultimii ani figuri frumoase în competiţiile europene. Dacă există bani poţi realiza performanţă cu orice echipă", a declarat Tiribocchi pentru GSP.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  07 Iunie 2010, 08:55

decat sa dam 4 milioane pe un jucator de 32 de ani ,mai bine luam un tanar de la sarbi sau croati pe 2 sau 3 milioane , pe care apoi putem sal revindem .?

 •  07 Iunie 2010, 03:33
Postat de pe 07 Iunie 2010, 01:28

mai prostule, CFR nu a dat inca 4 milioane EUR pe un jucator, dar a dat sume cum nu a facut inca echipa in Romania!!! A dat pe Alvaro Pereira 2,5 mil, pe Fabbiani 1,7, pe Y. Kone 1,2, etc. Zi mai fraiere, ce echipa a mai dat 2,5 mil. EUR din Romania? Nu pe un jucator, pe 3!!!

Pai Steaua a dat 2.2 mil E pe Dayro...bine, ca dupa aia nu a dat randamentul scontat e altceva:))

 •  07 Iunie 2010, 01:28
Postat de pe 06 Iunie 2010, 22:30

o sa dea o echipa din romania 4 mil de euro pe un jucator cand o zbura porcu,cu atat mai mult pe unul de 32 de ani,romanii sunt campioni mondiali la criticat dat cu parerea si aburit,la transferuri sau centre de juniori sunt 0

mai prostule, CFR nu a dat inca 4 milioane EUR pe un jucator, dar a dat sume cum nu a facut inca echipa in Romania!!! A dat pe Alvaro Pereira 2,5 mil, pe Fabbiani 1,7, pe Y. Kone 1,2, etc. Zi mai fraiere, ce echipa a mai dat 2,5 mil. EUR din Romania? Nu pe un jucator, pe 3!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează