FOTBAL  »  LIGA 1  »  

"Dacă îl numeam manager pe Dinu Gheorghe venea cu Răzvan în cîrcă la Bucureşti"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Vicepreşedintele dinamovist i-a răspus dur lui Dinu Gheorghe, care l-a atacat în Gazeta Sporturilor de azi, numindu-l "Napoleon al bidinelelor"

“Omul asta toata viata lui a dat tircoale clubului Dinamo ca sa obtina si el o functie ceva prin club, ca un catelus mai jigarit. Pai daca il numeam manager general il lua pe Razvan Lucescu in circa si il aducea pe jos la Bucuresti.

 

Nu stiu cum isi permite acest vagabond, Dinu Vama, sa ma jigneasca pe mine. Pai el care a fost un muncitor necalificat, care prin nu stiu ce aranjamente a ajuns un tablagiu pe la vama si apoi a inceput sa urce in grad, isi permite sa vorbeasca de mine?

 

Ar trebui sa stie foarte bine ca la dosarul lui ar fi indicat sa taca. Eu l-am respectat inainte pentru ca avusese si el o functie, ma intilneam cu el intr-o cafenea si ii intindeam mana, dar vad ca am facut o greseala", a declarat Vasile Turcu pentru Fanatik.

citeşte mai multe ştiri pe dinamovisti.ro

 

Playtech: Cea mai incitantă „sosie” a lui Kim Kardashian s-a dezbracat pentru fani. Cum arată după ce a investit o avere în noul ei trup GALERIE FOTO


Comentarii (17)
 •  21 Februarie 2008, 21:50

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? . Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b= u= x= .to. (fara egal si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie R,E,F,E,R,R,E,R, SCRIE piticlaur (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site din iul;ie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  21 Februarie 2008, 21:44

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? . Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b= u= x= .to. (fara egal si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie REFERRER SCRIE piticlaur (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site din iul;ie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  21 Februarie 2008, 17:18

Maestre,nu ai dreptate, la cartea pe care sustii ca o are Dinu Vama nu te poti compara cu el, chiar daca e tablagiu,cel putin stie sa poarte un dialog civilizat, dar "tu" cand deschizi gurita la interviuri scoti numai precipitatii!!!! Comparatia cu NAPOLEON ca statura e buna dar ca intelect ramane la nivelul de "bidinea".

Vezi toate comentariile (17)
Comentează