FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI, LUNI ORA 20:30, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Daily Mail vorbeşte despre povestea stelistului Gomes

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2008 00:00

Publicată în urmă cu cîteva zile de revista oficială a clubului Steaua, povestea lui Tiago Gomes a ajuns în presa britanică. Daily Mail publică un articol în care îl prezintă pe mijlocaşului portughez, despre care dezvăluie că a refuzat oferta primită de la Manchester City pentru că este suporterul marii rivale, United.

Dorit şi de Malaga, Tiago Gomes s-a transferat în cele din urmă de la  Estrela Amadora la Steaua şi spune că nu regretă mutarea făcută în vară.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
 •  02 Decembrie 2008, 02:16

Fiti seriosi...e un jucator de mijlocul clasamentului cel mult la noi ..chiar credeti ca manchester city l`a dorit cu adevarat iar el a ales steaua?iar asta cu rivalitatea e o minciuna..nu ai decat o echipa de suflet atat..din tara ta...si eu simpatizez cu milan dar asta nu inseamna ca nu m`as duce sa joc la inter...dar la steaua si dinamo decat mort m`as duce...dar e alta chestie la fel ca si la gomes asta ...

 •  01 Decembrie 2008, 19:49

toti jucatori buni se plafoneaza la steaua , dc ?

 •  01 Decembrie 2008, 19:15

sa va spun ceva...clovn sau nu...baiatul a jucat in UCL....manchester city pe unde a jucat???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează